Post Image

HAMISÍTATLAN FESZTIVÁLHANGULAT AZ S.OLIVERTŐL

Rúzs & Más / 2019-05-19

Szeretnél nyári hangulatba kerülni, de a körülmények nem segítenek ebben? Hunyd be a szemed és szívd magadba a nyarat idéző gyümölcsök és illatozó virágok koktélját! Érezd magad úgy egész nap, mint a nyaralás legszebb pillanataiban! Lehet nappal vagy éjszaka, ha jó zene szól, és remek társaságban vagyunk, garantált a könnyed szabadtéri hangulat. Kedvenc dalainkat énekelni, órákon át táncolni, élvezni az életet és belefeledkezni a szabadság érzésébe – ettől lesz a nyár az év legszebb időszaka! A nyári életérzés – gondtalanság, szabadság, zene, fesztiválhagulat – ihlette az s.Oliver új illatát. Az új s.Oliver FEELS LIKE SUMMER női illat felejthetetlenné teszi a nyarat és éppen olyan öntudatos és sokszínű, mint a nők, akik viselik.

Nyár, életöröm, fesztiválhangulat

A szellős, lezser öltözékhez könnyű, napsugaras életörömöt árasztó illat való. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER már az indító illatjegyekkel is szabadságérzetet és kalandvágyat ébreszt az alma, a dinnye és a citrom finom üdeségének segítségével. Az ibolya, bazsarózsa és gyöngyvirág alkotta nőies szívillat a fejillattal együtt gyümölcsös-virágos, táncra csábító koktéllá vegyül. A mósusz, az ámbra és a szantálfa lágy alapillatai tartós illatélményről gondoskodnak. Így válik a parfüm illatos kísérőnkké egész nap.

Fejillat: alma ibolya mósusz
Szívillat: dinnye bazsarózsa ámbra
Alapillat: citrom gyöngyvirág szantálfa

s.Oliver, Fells like summer, nyárillat, limitált, illat, parfüm, rúzs és más, fesztivál

A dizájn SZÍNRE lép

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER csomagolása éppoly változatosan színes, mint a fesztiválszezon. A híres indiai Holi fesztivál – ahol a résztvevők színes festékporokat szórnak egymásra –  inspirálta az élénk árnyalatú, tarka foltokkal díszített üveget és dobozt. A ragyogó pink és az erőteljes narancs a melegre és a csodálatos naplementékre emlékeztet – ez teszi összetéveszthetetlenné az s.Oliver Fragrances idei, szezonális illatának megjelenését.

s.Oliver, Fells like summer, nyárillat, limitált, illat, parfüm, rúzs és más, fesztivál

Limitált kiadás
Nyár, napfény, vidámság és zene egyetlen üvegben – ezt jelképezi az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2019-es limitált kiadása.

Eau de Toilette, 30 ml 5474 HUF

Kapcsolódó bejegyzések