Post Image

RÓZSAILLATÚ, REMEKÜL MUTAT ÉS MOSÓGÉPBIZTOS

Rúzs & Más / 2019-06-14

Tudtad, hogy a rózsa nem csak a vázában mutat pompásan, de számos jótékony hatással is bír? Illóolaja elűzi a stresszt, a fejfájást, megnyugtat és ellazít egy fárasztó nap után. Ezt az érzést hozza közelebb számunkra a Zewa legújabb papír zsebkendő családja, a Deluxe Aroma Collection, melynek rózsaillattal átitatott háromrétegű, erős és puha lapjai egyszerre simogatják lelked és kényeztetik a bőröd.

Az exkluzív, trendi dizájn szerint készült kocka alakú dobozok otthonunk bármely helyiségének stílusos díszeként mindig kéznél vannak. A rózsa illata pedig bizonyított hatással van a hangulatunkra: feltölt, harmóniát teremt körülöttünk és boldogságérzetet kelt.

„A Zewa a mindennapok apró figyelmességeit továbbfejlesztett csomagolásba rejtette. A doboz új, Quick & Easy nyitórendszerével most még könnyebb egyetlen mozdulattal kihúzni egy puha és erős Zewa papír zsebkendőt, amely annyira strapabíró, hogy még azt is túléli, ha véletlenül a mosógépbe kerül – emelte ki Forgách Réka, a Zewa brand menedzsere.

Válasszuk ki kedvencünket az új Zewa Deluxe Aroma Collection dobozos papírzsebkendői közül és merüljünk el egy rózsakert illatmámorában!

zewa, deluxe, aroma, collection, rózsa, dizájn, trendi, mosógépbiztos, rúzs és más

4 ÉRDEKES TÉNY A RÓZSÁRÓL

– Az első írásos feljegyzés az ókorból származik arról, hogy a rózsákat dísznövénynek trermesztették. Az ókori egyiptomiak szent virágként tisztelték és Ízisz istennőnek ajánlották fel, a rómaiak épületeket dekoráltak vele. 

A rózsák színe többletjelentést hordoz: a vörös a szerelmet fejezi ki, a barackszín rózsa a szerénység, a sárga a barátság, a lila árnyalatú pedig a varázslat szimbóluma

A rózsaillat amellett, hogy megnyugtat a memóriát is javítja! Tudósok kimutatták, hogy a rózsa aromája aktiválja a hippocampust, ami a tanulási képességeinkben játszik fontos szerepet.

A vadrózsa – azaz csipkebogyó – C-vitamin tartalma kiemelkedően magas. Ízletes lekvár készíthető belőle, amit a népi nyelvben hecsedlinek vagy petymegnek neveznek.

Zewa Deluxe Aroma Collection

– Kellemes rózsaillattal átitatott prémium minőségű termék
– Mosógépbiztos, erős, 3 rétegű lapok
– Puha és gyengéd az orr érzékeny bőréhez
– Quick & Easy nyitórendszer a könnyebb adagolásért
– Háromféle dizájn trendi mintákkal

Ajánlott fogyasztói ára: 479 Ft

RÓZSAILLATÚ, REMEKÜL MUTAT ÉS MOSÓGÉPBIZTOS
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések