Post Image

ROUTE 66 BORN TO BE WILD – ADRENALINT FELSZABADÍTÓ ILLAT

Rúzs & Más / 2022-12-01

Taposs a gázba a 66-os úton, miközben a Ford Mustang motorházteteje alatt szabadon száguld 600 lóerő – száguldj kipörgő kerekekkel a kopár sivatagi tájon át, csak porfelhőt hagyj magad után, miközben az adrenalin száguld az ereidben. A ROUTE 66 „Born to be Wild” új, fás jegyeket hordozó illata a határtalan szabadság vibráló érzését idézi.

A ROUTE 66 illatsorozat legújabb illata

Féktelen szabadság, vagányság, férfiasság – ezt képviselik a ROUTE 66 illatok. A „Feel the Freedom” szlogen alatt a névadó ROUTE 66 márka illatkollekciója ezt az autentikus életstílust és a legendás, 3945 km hosszú 66-os úton megtett izgalmas állomásokat testesíti meg. A vonzó illattriót idén a „Born to be Wild” fás-férfias illatkreáció egészítette ki, amely egyedülálló kalandvágyat és tiszta férfiasságot sugároz.

Adrenalinszint-növelő illat

A forró aszfalt és a kopár sivatagi táj küszöbén, a semmi közepén vár rád a kaland. Ahol a ROUTE-66-os férfi felkavarja a száraz sivatagi táj homokját, és villámként tör át saját porfelhőjén, maga mögött hagyva azt. Az adrenalin lüktet az erekben, miközben homokszemek ezrei szállnak az ég felé. És ez csak a kezdete egy felejthetetlen utazásnak!

route 66, born to be wild, edt, eau de toilette, fragrance, ferfi, for him, ruzs es mas

A „Born to be Wild” illat a narancs és az alma friss, gyümölcsös duójával nyit, amely a fekete bors fűszerességével találkozik, és a ROUTE 66-os férfi kalandvágyát tükrözi. Az eleven fák mély tónusai a szívjegyben erőt adnak, és elvezetnek a dohány, a vanília és a tömjén vonzó, érzéki hatást nyújtó fináléjához.

Fejjegy: Alma, narancs, fekete bors
Szívjegy: Ébenfa, teakfa, koriander
Alap: Vanília, tömjén, dohány

Illatkategória: aromás – fás – férfias

A Route 66 Born to be Wild egy igazán férfias illat aromás-fás jelleggel, amelyet modern frissesség és érzéki jegyek egészítenek ki.

A design – Vintage-Highlight

Az új ROUTE 66 illat, a „Born to be Wild” feltűnő megjelenésével tűnik ki: a három korábbi illatváltozathoz hasonlóan az üveget és a hajtogatott dobozt is a Route 66 ikonikus emblémája díszíti, amellyel a kalandorok újra és újra találkoznak útjuk során. Az összecsukható dobozon nosztalgikus kollázsmotívum látható a ROUTE-66-os férfi Ford Mustangjával. Az érdes felület passzol a koncepcióhoz. A kiváló minőségű, lekerekített üveg bézs színével illeszkedik a csomagoláshoz. Az ezüstszínű záróelem egy vintage motorkerékpár tanksapkájára emlékeztet, amely egy újabb vizuális elemmel hangsúlyozza az erőteljes férfiasság megjelenítését. Már a dizájn is a szabadságot és a kalandvágyat tükrözi!

 

 

Kapcsolódó bejegyzések