Post Image

ROSSZNAK LENNI JÓ – DE JÓNAK LENNI SEM ROSSZ!

Rúzs & Más / 2018-02-14

A gyorsan változó divat uralta piacon, ahol majdnem minden nap új parfümöt jelentetnek meg, a Good Girl Eau de Parfum klasszikussá nőtte ki magát és a világ egyik legkelendőbb illatává vált. A cipő – a női erő szimbóluma – rabul ejtette a parfümrajongókat, ahogyan mi is egyből beleszerettünk!

 „Egy nőnek sosincs elég cipője. Ha valaki azt mondja neked, hogy túl sok van belőlük, ne állj vele szóba többé.” – javasolja Carolina Herrera. Így aztán a világszerte hatalmas sikerrel bevezetett Good Girl üvegcipellő most megkapta méltó párját. Ahogyan mindannyiunkban ott a jó és a rossz, a fekete és a fehér, a jin és a jang úgy amellet, hogy néha élvezzük a rosszalkodást, néha kifejezetten jólesik jó kislánynak lennünk. Több, akár naponta változó szerepben is helytállunk, amit más-más illattal is kifejezésre juttathatunk. Az új Good Girl illat, az EDP Légère tiszteleg az erős nők előtt, és arra ösztönöz, hogy váljunk azzá, akivé szeretnénk, öltsük magunkra az összes szerepet, amit csak akarunk. Az illat a modern végzet asszonyát meséli el, aki mer játszani a tonkabab és a karamellkrém, a cukros tejből készült érzéki desszert édességével.

Az EDP Légere egy keleti virágos illat, mely körülöleli a Good Girl DNS-ét. Az illat a fenséges arab jázmin és a tonkabab sokatmondó párosa köré épül, mely így egy édes, mámorító illatot eredményez. Innovatív illat, amelyet nők készítettek, és amely arra szólít fel, hogy szórakozz és légy csibész, mert… jó egy kicsit rosszalkodni!

Carolina Herrera Good Girl EDP Légere, rúzs és más

A fa – szantálfa – és virágok – ylang ylang és jázmin – kombinációja, a csábító karamellkrém illatával egyetemben, kifinomult mestermű, amely ragyogást és női erőt közvetít. Még a textúra is beszédes: az illat elkészítéséhez cukros állagú kristályosított tonkabab abszolútumot használtak, melynek illata lágyan ölel körbe.

„Az illat úgy nyit, mint egy virág, és rezonál egész nap és éjjel. Nem kényszerít semmit ránk, hanem alkalmazkodik kaméleonszerű személyiségünkhöz. Tiszteleg a bátor és erős nő előtt. A Légère (könnyed) itt most nem a frissesség szinonímája, hiszen az EDP Légère ugyanolyan intenzív illat, mint az előző. A nyersanyag minősége kiváló és az illat igen hosszan tart a bőrön.” – magyarázza Louise Turner, a parfüm megálmodója és készítője.

A bordázott arany tűsarokkal ellátott, ezúttal színátmenetes cipőt formázó üvegről így vall Carolina Herrera de Baez, a Carolina Herrera Fragrances kreatív igazgatója:  „Egy tárgyat akartunk, nem pedig egy egyszerű üveget, és mi is képvisel több női erőt, mint a magas sarkú? A parfümadagoló rendszert négy éven át fejlesztettük, és 600 alkalommal teszteltük, hogy tökéletes legyen; ahhoz, hogy ez a flakon elkészüljön, száz másikra volt szükség.”

Karlie Kloss topmodell képviseli a Good Girl mindkét személyiségét:

Carolina Herrera Good Girl EDP Légere, rúzs és más

Termékskála és árak:
Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Légére 80 ml – 34.300Ft
Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Légére 50 ml – 26.000Ft
Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Légére 30 ml – 17.800Ft

Az illat a napokban már kikerült a Müller – Douglas – Marionnaud és üzletek valamint kiemelt magán parfümériák polcaira!

Carolina Herrera Good Girl EDP Légere, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések