NAGYÍTSUK FEL SZEMEINKET A MAGNIF’EYES PALETTÁVAL!

Rúzs & Más / 2016-10-20

Nappali és alkalmi szemsmink ugyanabból a palettából? A Rimmel az új Magnif’Eyes szemhéjpúder palettájával nem gond: a nyolcrészes paletta minden-az-egyben szemhéjpúder, kontúr és kiemelő készlet egyben! Segítségével egyszerűen készíthetjük el szemsmink végtelen variációit a természetestől a party sminkig, akár egy profi sminkmester.

A 3 féle színösszeállítás nyolc magas fényű és matt szemhéjpúderből áll, melyek tökéletesen egészítik ki egymást, sminkek végtelen sorának megalkotásához. Árnyaljuk és emeljük ki a szemünket, a nappali és az éjszakai, a természetes és a dögös megjelenésért. A csodásan összedolgozható, ultra finom szemhéjport használhatjuk a szemhéjon, a szemek sarkaiban és szemkontúrozóként, szemünk színének kiemeléséhez, alakjának felnagyításához. A maszatolódásmentes, fakulásmentes összetétel erősen tapad a szemhéjhoz, tartós festést biztosít.

Rimmel Magnif'eyes szemfesték paletta

A három trendi árnyalatú kombinációból választhatunk:
• A Keep Calm & Wear Gold arany és réz árnyalatok összeállítását tartalmazza, halvány bézs-barna kiemelő színnel és gazdag kávészínekkel a kontúrozáshoz. Ideális merészen elegáns nappali sminkhez. Vagy fokozzuk a drámai hatást, a csillogó party-sminkig.

Rimmel Magnif'eyes szemfesték paletta

• A London Nudes Calling kollekcióban meleg árnyalatok skálája ível a bézstől, a homokszínen keresztül a rozsda- és a szilvaszínig. Mindenhol viselhető nude sminkek sokaságát készíthetjük vele a természetestől az intenzívig.

Rimmel Magnif'eyes szemfesték paletta

• A Grunge Glamour a tökéletes paletta a fülledt füstös szemekhez. Semleges szürkék és barnák állnak szemben a vad bor-, bronz- és ónszínekkel az ellenállhatatlan szemekért. Legyünk annyira visszafogottak, vagy olyannyira feltűnőek, amennyire csak szeretnénk!

Rimmel Magnif'eyes szemfesték paletta

Get the London Look!

Rimmel Magnif’Eyes szemhéjpúder paletta

– 8-részes paletta kétszivacsos applikátorral és beépített tükörrel.
– Magas fényű és matt árnyalatok, ultra finom, könnyen összedolgozható formula.
– Hosszantartó, nem fakuló színek.

Javasolt fogyasztói ár: 3499.-Ft

Kapcsolódó bejegyzések