Post Image

RESPECT: ELISMERÉS DAVID BECKHAM-TŐL

Rúzs & Más / 2017-09-15

Minden ember arra vágyik, hogy tiszteletet, elismerést váltson ki másokból. Legyen szó barátokról, családról, kollégákról vagy akár saját magunkról, az elismerés olyan egyetemes elv, melynek lényege, hogy tisztességesek legyünk. Ez a gondolat rejtőzik David Beckham új illata, a Respect szívében is. A RESPECT parfüm piacra lépésével kapcsolatban így nyilatkozott David Beckham: “Nagy izgalommal készültem az új illatom bevezetésére. Pontosan olyan lett, mint amilyennek elképzeltem. A parfüm nevét is úgy választottam, hogy mindenki számára értelmezhető legyen az üzenete. Az illat modern, aromás jegyekben bővelkedik, a csomagolás stílusos és elegáns.”

Az illat

Az időtállóan elegáns RESPECT a vetiver fás-földes aromája köré épül. A trópusi fűféle gyökerének kivonatából nyert olaj visszafogottan füstös aromája hordozza a kompozíció férfias jellegét. A vetiver használata a fenntartható fejlődéssel teljesen összeegyeztethető, hiszen trópusi környezetben vadul burjánzik, gyökerei megakadályozzák az eróziót. A RESPECT koncepciójához is tökéletesen illeszkedik, a felelősségvállalást szimbolizálja, hiszen a szegénységéről ismert Haitin gyűjtik, amivel bevételt biztosítanak az országnak, valamint ECOCERT tanusítvánnyal rendelkezik, vagyis környezetbarát a szedése.  A David Beckham illatház támogatja a haiti gazdálkodókat abban, hogy környezetttudatos módon termeljenek, így megőrizzék a parfüm alkotó különleges minőségét, támogatásával erősíti a kis helyi közösségeket és javítja az életminőséget.
Nathalie Lorson, a neves parfümőr tervezte a RESPECT illatot. Sokoldalú kreációt alkotott, mely felidézi a napfényben úszó, őszi erdők gazdag illatvilágát. Kontrasztokkal teli különleges kompozíció ez, melyben fanyar grapefruit és lédús görögdinnye keveredik rózsabors tüzességével, olyan, akár egy örömünnep. Az illat szívében tiszta és aromás akkordok uralkodnak, bazsalikom és levendula, cseppnyi kardamommal fűszerezve. Majd kibomlanak az alapillat mély és férfias jegyei, a vetiver melegsége, a pacsuli fűszeres kisugárzása és a moha adja meg az illat végső  karakterét. Merész és magabiztos, a RESPECT a modern gentleman különleges megjelenítése.

David Beckham Respect
Gondosan megtervezett külső

A RESPECT parfüm csomagolása letisztult, kifinomult alkotás. A sima, négyszögletes üveget a sarokból kiinduló domború motívum díszíti, a vízbe dobott kő keltette hullámokat idézi. Az ezüstös fémkupak visszatükrözi  környezetét. A  design minden részlete különlegesen elegáns és kifinomult.

Figyelemfelkeltő reklám kampány

A RESPECT energikus tv kampánya az érzelmekre hat. Emlékezetes pillanatokat idéz fel, amelyekben az emberek odafigyeléssel fordulnak egymáshoz. David életéből kis villanások, a családja körében vagy egy különleges személy társaságában, apró dolgok, melyek az élet részei. Megmutatja, hogy a mások iránti tisztelet mennyiféle módon lehetséges és milyen sokat jelent.

RESPECT, David Beckham új illata férfiaknak.

Fejillat:            grapefruit, görögdinnye, rózsabors,
Szívillat:           kardamom, levendula, bazsalikom
Alapillat:          vetiver, pacsuli, moha

Parfümőr :            Nathalie Lorson (Firmenich illatház)

Terméksor :
Beckham Respect férfi EDT 40 ml  4699 Ft,  EDT 60 ml 9999 Ft,  Natural Spray 75 ml 3199 Ft, Dezodor 150 ml 1399 Ft

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések