Post Image

RENITENS GAULTIER ÉS ELEGÁNS LIU JO KARÓRÁK

Rúzs & Más / 2018-12-19

A Fashion Watch egyre több exkluzív márka kizárólagos hazai forgalmazója. A DKNY, Michael Kors, Guess, Emporio Armani, Fossil és számos további luxusmárka mellett már Jean Paul Gaultier különleges darabjait és az olasz Liu Jo stílusos karóráit is megtalálhatjuk a kínálatukban. De vajon mire is számíthatunk?

Komfortzónán kívül a Jean Paul Gaultier órákkal

Merész, polgárpukkasztó, kreatív, extravagáns és megreformálta a francia divatvilágot. Nem másról van szó, mint Jean Paul Gaultier francia divattervezőről, akinek parfümjei és órái épp olyan fantáziadúsak, mint a kifutókon csodálatnak örvendő haute couture kollekciói. A Fashionwatch büszkén mutatja be legújabb JP Gaultier órakollekcióját a nagyközönségnek.

Fashionwatch, Jean Paul Gaultier karóra, forgalmazó, luxusmárka, rúzs és más

A francia divattervező, Jean Paul Gaultier elsősorban formabontó kreációiról vált híressé. Első önálló kollekcióját 1976-ban tervezte, a ’80-as évekre pedig a francia divat fenegyerekeként emlegették. Világhírűvé a ’90-es években vált, ő tervezte azt a híres csúcsmelles fűzőt, amit Madonna a „Blond Ambiton” turnéján viselt. Ez a formabontó stílus jelenik meg az órakollekciójában is, amely már elérhető a FashionWatch webáruházában.

A Gaultier-sztori

A francia couture nagymestere, Jean Paul Gaultier Gaultier Párizs külvárosában nőtt fel, és nagymamája, Marie Garage vezette be a divat világába. Soha nem kapott formális képzést tervezőként, viszont nagyon eltökélt és merész volt. Már fiatalon vázlatokat küldött híres couture stylistoknak, majd a 70-es években Pierre Cardin asszisztenseként is dolgozott és lassan megjelent első önálló kollekciója, ahonnan nem volt megállás a divatvilág csúcsáig.

A 80-as években megreformálta a francia divatot, a 90-es években pedig olyan sztárok megjelenéséért volt felelős, mint Madonna és Marilyn Manson. A mai napig előszeretettel tervez ruhákat a merész antrékat kedvelő sztároknak, mint Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Beyoncé, Kim Kardashian, Nicki Minaj.

Merész, forradalmi gondolkodásmódja, kreativitása és utánozhatatlan képzeletvilága ikonikus művészi magasságokba repítette Christian Dior vagy éppen Coco Chanel mellé. Közel 10 évig volt a Hermés kreatív igazgatója.

Polgárpukkasztás óra fronton is

Fashionwatch, Jean Paul Gaultier karóra, forgalmazó, luxusmárka, rúzs és más

A Jean Paul Gaultier órákat a nonkomformizmus jellemzi. Azt az órát, amely túl egyszerű, biztos, hogy nem a neves divattervező fémjelzi. A JPG órák nem mindennapiak, viselésük kihajít a komfortzónánkból és feltölt élettel, kreatív alkotó energiával. Szokatlan formák, anyagok, textúrák és elhelyezések jellemzik a neves divattervező órakollekcióját.

Fashionwatch, Jean Paul Gaultier karóra, forgalmazó, luxusmárka, rúzs és más

 

Kellően merésznek és magabiztosnak kell lenni egy Jean Paul Gaultier darab viseléséhez.

Amit a haute couture ruhakollekcióival megszokhattunk tőle, ugyanúgy a fantázia és a valóság elképesztő kötéltáncát mutatja be az órák terén is. A kreatív megoldásokon kívül ragaszkodik a kiváló minőségű anyagokból és nagyfokú precizitással előállított darabokhoz. Ha egy Jean Paul Gaultier órát veszünk, garantáltan nem olvadunk be a tömegbe.

Fashionwatch, Jean Paul Gaultier karóra, forgalmazó, luxusmárka, rúzs és más

Weboldal/webshop ITT

Olasz stílus, inspiráló nőiesség, luxus kivitel – ezt képviseli a Liu Jo márka

Az olasz nők, és az ő kifogástalan ízlésük inspirálta a Liu Jo luxus márkát, akik a számtalan termékkategória mellett (ruha, táska, cipő stb.) végre lenyűgöző karórákkal és ékszerekkel is jelen vannak a piacon. A Fashionwatch büszkén mutatja be legújabb órakollekcióját a nagyközönségnek.

A Liu Jo márka love sztorija

A Liu Jo 1995-ben alakult meg Capri-ban. Az alapításkor még csak gyapjúfeldogozással foglalkoztak, mára szinte az megjelenéssel kapcsolatos minden területen jelen vannak (ruházat, cipő, farmer, ékszerek, fehérnemű, lakberendezési kiegészítők, óra stb.).

A márkanevet egy kedves szerelmi történet ihlette, hiszen az alapító, Marco Marchi beceneve a “Jo”, amelyet diákkori szerelme, “Liu” nevével olvasztott egybe.

Liu és Jo ihlető szerelme egy fantasztikus világmárkában forrt össze, amelynek gyümölcseit előszeretettel viseljük és imádjuk, mi, nőies nők.

Tudtad, hogy ők dobták elsőként piacra a “Bottom Up” farmereket, amelyek speciális varrásnak köszönhetően megemelik a popsit?

Hódító világmárka

A Liu Jo 50 országban van jelen Európa, Afrika és Ázsia szerte, összesen 350 márkabolttal és 5000 multi-brand koncepciójú értékesítési csatornával, amelyek között a Fashionwatch is szerepet vállal. Mindkét üzletükben és a webáruházukban is elérhető ez a kifinomultan nőies, prémium óra- és ékszermárka.

Fashionwatch, Liu Jo karóra, forgalmazó, luxusmárka, rúzs és más

A Liu Jo karórák az időtálló elegancia, valamint a tökéletes nőiesség és stílus megtestesítői.

A temperamentumos, ízig-végig olasz nők szeretik a stílusos megjelenést és a minőségi anyagokat. Éppen ezért készülnek az órák a legprofibb összetevőkből, mint a nemesacél, bőr, ásványi üveg, ezüst mutatók. Az óratok (és több esetben a szíjak anyaga is) nemesacél, amely nagyon ellenálló anyag, gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény, megtartja színét, és korrózió elleni bevonattal rendelkezik.
A nőiesség megtestesítőjeként gyakran találkozhatunk a Liu Jo órák számlapjain csillogó kristályokkal, masnikkal, különféle idomokkal, formás fontokkal, nőies színekkel és mintákkal (rozé gold, pink, leopárd stb.) valamint karkötőre emlékeztető szíjakkal.

Fashionwatch, Liu Jo karóra, forgalmazó, luxusmárka, rúzs és más

Az olasz nő mindig tisztában van azzal, hogy mit kell viselni, ha jól és önazonosan szeretne kinézni. Soha nem adja lejjebb. Az olasz nő nem retten meg, ha be kell vetni a bájait, sokszor már a nézésével is csábít. Amit az olasz nő visel, az a kényelmét is szolgálja és semmit nem visel véletlenül. Az olasz nőknek jól áll az elegáns és pimasz olasz életérzés, éppen ezért tudnak mindent stílusos viselni. Viva la moda, viva la donna italiana! Viva la Liu Jo!

Weboldal/webshop ITT

Kapcsolódó bejegyzések