Post Image

REGGELI ÉBRESZTŐ RITUÁLÉ JAPÁN MÓDRA

Rúzs & Más / 2019-07-23

A Dove új kollekciója szerelem első szippantásra: a matcha zöld tea és a cseresznyevirág illatának frissítő-elbűvölő kombinációja a legálmosabb reggelbe is örömöt, lendületet visz!

A Dove Nourishing Secrets család tagjait egy-egy távoli kultúra kedvelt szépségrituáléi ihlették. A legújabb Awakening Ritual, azaz ébresztő rituálé nevet viselő kollekciót a felkelő nap országa ihlette. A Dove termékfejlesztőit elgondolkodtatta, hogy a japán nők hogyan tudják megőrizni a bőrük puhaságát, simaságát és a tincseik fényét. Utánajártak a titkaiknak, amelyeket az új kollekció segítségével most bőrünk és hajunk javára fordíthatunk.

Dove, awakening ritual, matcha tea, cseresznyevirág, japán, rituálé, rúzs és más, ruzs es mas

A japán nők már évszázadok óta különleges összetevőket használnak a testük ápolása és a tisztálkodási rituáléjuk során. A matcha zöld teát nemcsak a teaceremóniák alkalmával hasznosítják már régóta, hidratáló tulajdonságai miatt a szépségipar is nagyra tartja ezt az anyagot. A matcha zöld tea és a cseresznyevirág kivonat jótékony hatása eredményeképpen a bőrünk tiszta, táplált és selymesen puha lehet.
Ezek az összetevők inspirálták a Dove új kollekcióját is. Egy tusfürdő, testápoló és kézkrém is helyet kapott a termékcsaládban, amelyek azonnal hidratálják és táplálják a bőrünket, és segítenek ragyogóvá és gyönyörűvé varázsolni azt.

Dove, awakening ritual, matcha tea, cseresznyevirág, japán, rituálé, rúzs és más, ruzs es mas

Érdemes őket a reggeli szépségápolási rutinunk részéve tenni, hiszen az élénk, friss illatukkal energizálnak és felébresztik az érzékeinket is.

A kollekcióba tartozó golyós izzadásgátló és aeroszol gyengéd formulája 48 órás védelmet nyújt, valamint ¼ rész hidratálókrém tartalma ápolja a hónaljunkat és segít megelőzni az irritáció kialakulását. A termékcsalád részeként Detox Ritual néven egy sampon is elérhető, amely a matcha zöld tea mellett rizstejet tartalmaz. A sampont is a japán nők rituáléi ihlették, gyengéden tisztítja a hajunkat, anélkül, hogy kiszárítaná a tincseinket.

Dove, awakening ritual, matcha tea, cseresznyevirág, japán, rituálé, rúzs és más, ruzs es mas

Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual tusfürdő matcha zöld tea és japán cseresznyevirág kivonattal
250 ml – 849 Ft
500 ml – 1379 Ft

Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual testápoló matcha zöld tea és japán cseresznyevirág kivonattal
250 ml – 1329 Ft
500 ml – 1589 Ft

Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual kézkrém matcha zöld tea és japán cseresznyevirág kivonattal
75 ml – 709 Ft

Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual golyós izzadásgátló és aeroszol
1039 Ft

Dove Detox Ritual sampon matcha zöld teával és rizstejjel
250 ml – 859 Ft

Kapcsolódó bejegyzések