Post Image

NYEREMÉNYJÁTÉK A RIMMEL RITA ORA KOLLEKCIÓÉRT

Rúzs & Más / 2018-03-06

A Rimmel eddigi legszexibb sminkszereit, Rita Ora Red Instinct kollekcióját nyerheted meg! Füstös szemek, matt, bársonyos ajkak és buja fekete pillák, a kollekcióval igazán csábos sminket készíthetsz! Rita Ora stílusa inspirálta a kollekció darabjait, és az ő aláírása díszíti a termékek piros színben játszó különleges csomagolását is.

A Tiéd lehet:

1 db Rita Ora Magnif’Eyes Red Instinct Smokey Eye Szemhéjpúder Paletta limitált kiadás, árnyalat: Smoke Edition
1 db Rita Ora Wonder’full Red Instinct Szempillaspirál limitált kiadás, árnyalat: 001 Fekete
1 db Rimmel Stay Matte folyékony ajakrúzs Urban Affair árnyalatban

Nyeremény játék szabályzat: ITT

Nem kell mást tenned, mint a nyereményjátékról szóló Rúzs és Más FB posztot – amelyről Te is idetaláltál – megosztani és like-olni. A játékosok közt automatikus sorsoló programmal sorsoljuk ki a nyertes.
A nyereményjáték szervezője a www.ruzsesmas.hu, a játékot a Facebook semmilyen módon nem támogatja. A nyertest a játék lezárását követően 24 órán belül üzenetben értesítjük. Csomagot kiküldeni csak Magyarországi címre áll módunkban!

A játék időtartama: 2018. 03.06 12.00 órától – 03. 12. 24.00 óráig

Sok szerencsét kívánunk!

Rita Ora, Rimmel, Red Instinct, rúzs és más

Igéző szemsmink

Rimmel Rita Ora, Red Instinct kollekció, rúzs és más

A buja smink a tüzes pillantással kezdődik. Készíts kacér szemsminket a Rita Ora Magnfi’Eyes Smoke Edition Szemhéjpúder Paletta segítségével, ami 12 csodás selymes,
szatén és matt színekben játszó árnyalatot rejt a galambszürkétől kezdve a palaszürkéig. A palettában rejtőző applikátor segítségével könnyedén varázsolhatsz drámai sminket és így egy romantikus gyertyafényes vacsora akár forró hangulatban is végződhet. Ráadásul, a szemhéjpúder nem ül meg a ráncokban, nem pereg és nem fakul, így az éjszaka akár hosszan is elhúzódhat. Igazi must-have darab!

Koronázd meg a drámai szemfestést kacéran hosszú, buja fekete szempillákkal. A Rita Ora Red Instinct Wonder’full Szempillaspirál argánolajjal dúsított formulájának köszönhetően a pillák teltek, puhák és rugalmasak maradnak. Az Ultra-Flex kefe segítségével egy vonással minden pillát könnyedén elérsz, amik ráadásul nem tapadnak össze. Garantáltan csábító pillantás, ami nem marad észrevétlen.

Rimmel Rita Ora, Red Instinct kollekció, rúzs és más

A szemsminkhez legjobban egy mély színben pompázó, bársonyosan matt ajak illik! A Rimmel Stay Matte folyékony rúzsa épp ilyen hatást ad ráadásul rendkívül tartós.

 

Rimmel Rita Ora, Red Instinct kollekció, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések