Post Image

RÁZD FEL A STÍLUSODAT A WELLA SHOCKWAVES-ZEL!

Rúzs & Más / 2019-03-18

Pörgesd fel stílusodat és lépj szintet a hajformázásban a Wella Shockwaves segítségével! Légy elsők között, akik új imázzsal robbannak be, ledöntik a határokat és bevállalják az egyedi megjelenést! A Wella Shockwaves ütős újdonságokkal tér vissza.

wella, shockwaves, hajformázó, hajformázás, frizura, haj, rúzs és más

Rögzítsd, formázd, alakítsd frizurádat, hódíts új külsővel: használd a legmodernebb zselét, agyagot, spray-ket, amelyeket külön arra terveztek, hogy feldobhasd a külsődet.

„Az új Wella Shockwaves termékcsalád lenyűgöző! Ezek a termékek és a kampány mögött álló koncepció mindent megtestesítenek, amit egy fantasztikus frizurában keresek: könnyedséget, városi vagányságot – sokoldalúak és egyéniek, anélkül, hogy túl merevek vagy komolyak lennének. A termékeket a Wella Styling szakemberei fejlesztették ki – a minőség és a teljesítmény mellett a design és a megfizethető ár is elsődleges szempont volt. Hét új termék csatlakozik a Wella Shockwaves családhoz és ezekben az újdonságokban az a nagyszerű, hogy egy termék többféle stylinghoz is alkalmazható. Izgatottan várom az emberek reakcióját, amikor használni kezdik ezeket a termékeket és rájönnek, hogy bármilyen stílust megvalósíthatnak vele”– mondja a Wella Shockwaves stylist nagykövete, Michael Douglas.

A Hold On Tight, a Volume, a Frizz Fight és a Texture Design mellett most egy új, 7 tagú család tagjainak szuperképességeire is számíthatsz. Íme a legújabb, kötelező hajformázó kellékek:

WELLA SHOCKWAVES ULTRA STRONG POWER HOLD HAJLAKK (1499 Ft, 250 ml)

Maximális tartás és stílusosság akár 24 órán keresztül. Vele a haj nem ragad és könnyen kifésülhető. UV sugárzás elleni védelem, nedvességálló képesség és verhetetlen vonzerő. Kell ennél több?

 

WELLA SHOCKWAVES CURLS & WAVES HAJHAB (1499 Ft, 200 ml)

Nagyszerű dauerolt vagy természetesen göndör hajra – merészséget kölcsönöz, tartós formát, definált fürtöket és a szélsőséges időjárás esetén is ellenáll. Megvédi a hajadat a nedvességtől, amit a fürtök valóban ki nem állhatnak, és bársonyos tapintást ad, amely akár 24 órán át kitart.

WELLA SHOCKWAVES INDIE WAX  (1499 Ft, 75 ml)

Rövidebb haj formázására született, hosszantartó a hatása – nem morzsolódik, ragadós érzetet nem, csak szuperstílusos frizurát hagy maga után.

WELLA SHOCKWAVES STYLE REFRESH & VOLUME SZÁRAZSAMPON (1499 Ft, 180 ml)

wella, shockwaves, hajformázó, hajformázás, frizura, haj, rúzs és más

Egyedi formulával rendelkező, kötelező szuper-kellék: természetes tápiókát tartalmaz, amely rögtön megtisztítja a hajtövet és speciális összetevőjével, a kovasavval, azonnali térfogatnövelést visz véghez. Te pedig mintha csak most léptél volna le a filmvászonról.

WELLA SHOCKWAVES STYLING STEEL HAJZSELÉ (1499 Ft, 150 ml)

4 órán át tartó, fémes csillogást kölcsönöz a hajnak, elsősorban a rövidebb frizurák eszményi szövetségese – egyszerűen kimosható, a hódító hatásra viszont másnap is emlékezni fog mindenki körülötted.

WELLA SHOCKWAVES ULTRA STRONG POWER HOLD HAJZSELÉ (1499 Ft, 200 ml)

Segítségével kellemes tapintású, sűrűségű és felépítésű frizurát készíthetsz. Nem ragad, nem kelt zsíros hatást és egyszerűen kimosható a hajból. Bármilyen frizuraálmodat valóra váltja.

wella, shockwaves, hajformázó, hajformázás, frizura, haj, rúzs és más

WELLA SHOCKWAVES MESSY MATT CLAY HAJFORMÁZÓ

(1499 Ft, 75 ml) Hajformázó agyag, nedves hatás nélküli kócos frizurákhoz. Újraformázható textúrát biztosít, kemény vagy ragadós érzés nélkül. Vele csak a kreativitásod szab határt a frizuraőrületnek.

WELLA BOOST IT VOLUME HAJLAKK (1499 Ft, 250 ml) Ezzel a hajlakkal akár 24 órán át tartós frizurát készíthetsz magadnak, hiszen természetes hatású ragyogást és remek tartást biztosít a hajadnak. A frizurád mostantól ellenáll a páratartalomnak, az UV sugárzásnak és egész napra megőrzi tartását. A hajlakk könnyen el is távolítható, ragadós filmmaradék nélkül.

Az új Wella Shockwaves termékcsalád 2019 márciusától elérhető, kizárólag a Rossmann üzleteiben.

Kapcsolódó bejegyzések