Post Image

RANDIKÉSZ PERCEK ALATT – RAPID SZÉPSÉGTIPPEK

Rúzs & Más / 2019-02-12

„Hosszú napom volt, nincs kedvem készülődni és még a hajam is szörnyen áll!” – akár az egyfolytában rohanó férfiak, akár a nők táborát erősíted, számos érv szólhat amellett, hogy maradjon el a betervezett randi este a pároddal. De hidd el, nem érdemes kihagyni! Szükséged van arra a kis kikapcsra. Végy egy frissítő fürdőt, vedd fel azt az elegáns ruhádat, amiről azt hitted, nem fogod tudni hová felvenni, és irány egy hangulatos étterem! Legyen a randi est egy ünnep, amikor felidézitek, mennyire szerencsések vagytok, hogy találkoztatok egymással. Íme 1-1 frissítő tipp az Amway-től neked és a kedvesednek, hogy percek alatt randikész legyél!

1. Gyors segítség a frizurádnak
Ez is egy olyan nap, amikor annyira kuszák és gyengék a tincseid, hogy azon gondolkozol, melyik az a sapka, amit reggeltől estig hordhatnál? Ideje, hogy új életet lehelj fáradt hajkoronádba! A randi előtti készülődésnél használd a SATINIQUE™ Revitalizáló hajpakolást, ami segít a napi igénybevétel, különösen a szárítás és festés káros hatásaitól megszabadulni. E-vitamint, szőlőmagolaj-kivonatot és kukui mag olajat tartalmaz, melyeknek köszönhetően hajad egészséges megjelenésű és megfelelően hidratált lesz. Ugye mennyivel jobb érzés puha, lágy esésű és fényes hajzuhataggal belibbenni az esti program helyszínére? Aztán csak győzd fogadni a bókokat!

amway, Satinique Revitalizing Mask, hajpakolás, hajápolás, rúzs és más

Ajánlott fogyasztói ár: 9000 Ft/240 ml

2. Rapid frissesség tetőtől talpig
Már csak egy gyors zuhanyra van idő indulásig? Bár jó lenne elrévedezni a nap eseményein, ez nem a legjobb alkalom arra, hogy a zuhany alatt felejtsd magad. Pörgesd fel a készülődést és tedd magad randikésszé percek alatt! Íme egy gyors és élénkítő megoldás férfiaknak: a HYMM™ tusfürdő és sampon alaposan tisztít és frissítő illata segít, hogy levedd a lábáról kedvesedet. Vízi menta kivonat és tengeri ásvány tartalmával nem csak a bőröd lesz tiszta, de összetevői enyhén kondicionálják a hajadat is. Minden bőrtípusra alkalmas, bátran használhatod akkor is, ha a bőröd érzékeny.

Hymm for Men 2-in-1 Hair and Body, rúzs és más, testápolás

Ajánlott fogyasztói ár: 2700 Ft/250 ml

Kapcsolódó bejegyzések