Post Image

RÁNCTALANÍTÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ ÉRZÉKENY BŐRRE: HYALUB5

Rúzs & Más / 2020-07-10

A harmincas éveikben járó nők egyik ismert szépségápolási problémája az arcbőr hidratáltságának és teltségének elvesztése. A bőr fokozatosan elveszíti azt a fajta rugalmasságát és életteliségét, ami a húszas években frissességet kölcsönzött az arcnak. Az etalonnak számító, tiszta összetevőkben gazdag La Roche-Posay HYALU B5 arcápolócsalád szemkörnyékápolóval bővült, amely koncentrált bőrfelszín-feltöltő hatással simít és segít eltüntetni a fáradtság jeleit.
A Hyalu B5 szemkörnyékápoló simítja a ráncokat, feltölti a bőrfelszínt és regenerál. Egyedülálló összetétele segít visszaadni a bőr rugalmasságát, teltségét és csökkenteni a fáradtság látható jeleit. A Hyalu B5 Szemkörnyékápoló szintén segíti a szem körüli ráncok és finom vonalak csökkentését. A szemkörnyékápoló használatával élettel telibbé, ragyogóbbá varázsolja a szemkörnyék érzékeny bőrét.

HYALU B5 SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

hyalub5, la roche-posay, erzekeny, szemkornyek, szemkornyekapolo, hiluronsav, szemranckrem, anti-aging, ruzs es mas

Az első dermokozmetikai ránctalanító megoldás az érzékeny szemkörnyék feltöltésére és megújítására a La Roche-Posay-tól. Egyedülálló regeneráló formula, amely kétféle hialuronsavat és B5-vitamint tartalmaz a szemkörnyék aktív bőrmegújító és regeneráló hatásáért. A HYALU B5 ránctalanító szemkörnyékápoló segít nedvességgel feltölteni az érzékeny szemkörnyéket, valamint csökkenti a kisebb és nagyobb szemkörnyéki ráncokat. A szemkörnyék frissebbnek és éberebbnek látszik. A krém komfortos, feltöltő textúrájával kiváló alapot képez a sminkhez. Használjuk reggel és este. Bőrgyógyászok segítségével tesztelt, illatmentes formula.

TANULMÁNYOK EREDMÉNYEI
Az első használat után:
a tesztalanyok 78 %-a számolt be egységesebb bőrképről
80 % hidratált bőrről
75 % kisebb ráncok lágyulásáról
4 hét használat után:
a szemkarikák intenzitása 25 százalékkal csökkent

ÖSSZETEVŐK:
– HIALURONSAV-DUÓ (kétféle molekulasúlyban)
A bőrgyógyászok esztétikai kezelések során használják a bőr feltöltésére ezt a referencia öregedésgátló molekulát. A La Roche-Posay fragmentált és nagy molekulatömegű hialuronsavat használ a bőr felületének és mélyebb rétegeinek kitöltésére.
– B5-VITAMIN
A B5-vitaminnak nyugtató és helyreállító hatása van a bőrre. Serkenti a regenerálódását és az ellenállását.
– La Roche-Posay termálvíz: bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatású

Ára: 6 999 Ft / 15 ml

Kapcsolódó bejegyzések