Post Image

RAGYOGÓ MOSOLY: A FOGFEHÉRÍTÉS HÓNAPJA A PROFIMED-NÉL

Rúzs & Más / 2021-06-15

Mindannyian szép fehér fogakra vágyunk, hiszen a ragyogó mosolyról a szervezet egészségére, jó fizikumra asszociálunk. A Profimed, a professzionális fogápolás szakértője, prémium fogápolási márkák forgalmazója júniusban fogfehérítési hónap keretében egész sor fehérítő fogápolót ajánl a figyelmünkbe:

A SWISSDENT EXTREME fogkrém az erősen elszíneződött fogak fehérítésére szolgál. A természetes enzimeket és mikronizált kalcium peroxidot tartalmazó különleges összetételének köszönhetően hatékonyan távolítja el a fogakról a dohányzás, kávé-, tea- és vörösbor fogyasztás eredményezte erős elszíneződéseket. Q10 koenzimet és E-vitamint tartalmaz, amelyek ápolják és revitalizálják az ínyt.

tepe, fogköztisztító, kefe, fogápolás, profimed, fogkefe, elektromos, szájvíz, fogselyem, szájápolás, tipp, rúzs és más, fogkrém, swissdent, marvis

A svájci SWISSDENT EXTREME fogkrém gyártójának célja, hogy úgy tegye világosabbá a fog felszínét, hogy a fehérítés kíméletes legyen, ne sértse fel a fogfelszínt. Az extra hatékony formula természetes papain és bromelain enzimeket ötvöz szabadalmaztatott mikronizált kalcium-peroxiddal biztonságos, 0,1% koncentrációban. A papayából és ananászból kinyert természetes enzimek eltávolítják a protein réteget a fog felületéről, tehát a foglepedéket és a külső elszíneződést is egyaránt. Ez a fogkrém egyike azon kevés fogkrémeknek, amelyek mikronizált kalcium-peroxidot tartalmaznak, amely a fogzománc kristályai között is kifejti hatását és kémiai reakcióval áttetszővé teszi a pigmentek molekuláit.

Ára: 5990.-Ft

SWISSDENT WHITENING fogkefe Soft, arany

profimed, fogápolás, ökologikus, bio, környezetkímélő, környezettudatos, öko, rúzs és más, oralpeace, swiss dent, tepe, gum, fogfehérítés, fogfehérítő, aktív oxigén

A SWISSDENT szabadalmaztatott, kanál alakú fogkefefejének sörtéi tökéletesen igazodnak a fogak természetes alakjához. A kis fogkefefej a száj minden részéhez hozzáfér, így még a nehezen hozzáférhető helyek tisztántartását is biztosítja. A fehérítő mikrorészecskéket tartalmazó különleges sörték erősítik a fehérítő fogkrémek hatását. A SWISSDENT WHITENING lágy sörtéjű fogkefe rendkívül gyengéd a fogínyhez.

Ára: 1090.-Ft

A fogfehérítésben hálás segítőtársunk lehet az aktív oxigén, amely:
1. egészségesen tartja a fogakat és az ínyt
2. lassítja a lepedékképződést
3. szelektíven rombolja az anaerob baktériumokat
4. elpusztítja a VSC baktériumokat, amelyek a nyelven élősködnek és a rossz leheletért fellelősek
5. hatékonyan fehéríti a fogzománcot
6. ideális érzékeny fogakra is
7. véd a fogszuvasodás ellen

O7 Active Szájvíz

profimed, fogápolás, ökologikus, bio, környezetkímélő, környezettudatos, öko, rúzs és más, oralpeace, swiss dent, tepe, gum, fogfehérítés, fogfehérítő, aktív oxigén

Az O7 Active szájvíz aktív oxigénnel fertőtlenít és fehérít. A technológia alapja, hogy az aktív oxigén hatékonyan megakadályozza a lepedékképződés, egyszerre hatásos, de kíméletes fogfehérítő. Az aktív oxigén nem károsító, reaktív szabadgyökök formájában van jelen, mint pl. a peroxidokban, hanem biztonságos anionos formában. Molekulái mélyen behatolnak a lepedékbe és a fog szerkezetébe, széles spektrumú antibakteriális és gombaellenes hatásukat kifejtve. Továbbá kiiktatják a baktériumokat és a VSC vegyületeket, amelyek kellemetlen szájszagot okoznak. Klórhexidint és alkoholt nem tartalmaz.

Ára (250 ml-es): 1800.-Ft

Az átfogóbb hatás érdekében használjuk az O7 Active gél fogkrémet is!

GUM Original White

profimed, fogápolás, ökologikus, bio, környezetkímélő, környezettudatos, öko, rúzs és más, oralpeace, swiss dent, tepe, gum, fogfehérítés, fogfehérítő, aktív oxigén

Fogfehérítő hatású, fluoriddal bevont, viaszolt fogselyem. A fehérítő fogselyem gyengéd szilikát réteggel van bevonva, ezért hatékonyan távolítja el a sötét pigmenteket a fogközökből.

Ára: 1490.-

A www.profimed.hu oldalon további hasznos információkkal várnak.

Kapcsolódó bejegyzések