Post Image

RAGYOGJON A BŐRÖD A C-VITAMINTÓL!

Rúzs & Más / 2019-04-24

A social média felületek keresőszavait elemezve világosan látszik, hogy 2018-as év legmeghatározóbb szépségtrendje egyértelműen a C-vitaminos arcápolóké volt és népszerűsége azóta is töretlen. Egyik évről a másikra a C-vitaminra vonatkozó keresések 3000 százalékkal megugrottak, ami a legnagyobb arányú növekedés volt az összes top szépségtrendet figyelembe véve. Nem csoda, hiszen a szöveteinkben természetesen is megtalálható C-vitamin bőrbarát és egész sor rendkívül pozitív hatással rendelkezik a bőrünkre nézve!

Avon Anew Vitamin C ragyogásfokozó szérum, C-vitamin, bőrápolás, trend, vitamin, rúzs és más, narancs

A C-vitamint szervezetünk nem képes saját maga előállítani, így azt megfelelő táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel és bőrápoló készítmények segítségével tudjuk biztosítani számára. A C-vitamin kiváló antioxidáns, bőrünk nélkülözhetetlen tápláléka is egyben, hiszen fokozza annak ragyogását, serkenti a kollagéntermelést, elhalványítja a pigmentfoltokat és megvédi bőrünket a szabadgyökökkel szemben, amelyek a bőröregedés egyik legfőbb okozói.

Segít megőrizni a bőr fiatalságát: Erőteljes antioxidáns, amely keményen küzd a bőrben a környezeti hatások nyomán keletkező szabad gyökök ellen.

Kulcs a bőr rugalmasságához: A C-vitamin serkenti a kollagén termelést, ezáltal hozzájárul a bőr rugalmasságának megőrzéséhez. Egy 1998-ban végzett kísérletben a fibroblaszt sejteket hosszabb időn keresztül C-vitaminnal „táplálva” a kollagén szintézis nyolcszorosára nőtt! A C-vitamin nélkülözhetetlen a kollagén termelésben résztvevő két enzim működéséhez.

Egyenletessé teszi a bőrszínt: Fáradt, fakó vagy pigmentfoltos arcbőr esetén az egyik legjobb fegyver egy tömény C-vitamin kúra, ugyanis hatékonyan halványítja a bőr elszíneződéseit, egyenletes színűvé, ragyogóvá teszi a bőrt. Folthalványító hatását a melanin, azaz a bőr pigmentációjáért felelős színanyag blokkolásával fejti ki.

Bőrnyugtató hatású: Az érzékeny, rosaceára hajlamos vagy átmenetileg irritált bőr megnyugtatására is kiválóan alkalmas ez a sokoldalú szépítőszer.  Eredményesen használható kozmetikai arctisztítás, mezoterápiás kezelések és orvos-esztétikai beavatkozások után alkalmazott bőrnyugtató pakolásokban. Az UV sugárzás által károsodott bőr regenerációját elősegíti.ú

Avon Anew Vitamin C ragyogásfokozó szérum, C-vitamin, bőrápolás, trend, vitamin, rúzs és más, narancs

Az új AVON Anew C-vitaminos szérum garantálja a termék hatékonyságát, az első csepptől az utolsóig. A szérum mindennapos használatával napi 1 narancs tartalmának megfelelő C-vitamin mennyiséget juttathatunk a bőrünkbe. A szérum egyszerű és azonnali megoldás minden bőrtípus és minden korosztály számára, valamint könnyen és gyorsan beszívódik. Fiatalosabb megjelenést, simaságot kölcsönöz és javítja a bőr szerkezetét. A használata egyszerű, masszírozzunk 1-2 csepp szérumot a megtisztított arcbőrünkbe minden reggel, az arckrém használata előtt. Ajánlott fogyasztói ára: 5 200 Ft

Kapcsolódó bejegyzések