Post Image

VISSZANYERT RAGYOGÁS MÁR EGYETLEN ÉJSZAKA LEFORGÁSA ALATT

Rúzs & Más / 2016-10-25

Ebben a hónapban vadonatúj luxusformulával gazdagodott a Paula’s Choice termékpalettája: a Radiance ragyogásfokozó maszk igazi szépítő alvássá varázsolja a szimpla éjszakákat. Már másnapra jelentősen puhábbá, selymesebbé és természetesen sugárzóvá teszi a fáradt, fakó bőrt. A Radiance Renewal Mask egy könnyed, gél-lotion állagú, ruganyos maszk, és minden bőrtípus számára kiválóan használható. Célzottan tartalmaz olyan összetevőket (arbutin, medveszőlő), melyek a bőr természetes ragyogását képesek fokozni.

A Paula’s Choice RADIANCE Renewal Mask már egy éjszaka során jelentősen növeli a bőr üdeségét, hosszú távon pedig segít visszanyerni a természetes ragyogását. Puhábbá, selymesebbé teszi a bőrfelszínt, feltölti a bőrt, hidratálttá teszi, és sugárzóbbá. A selymes, ruganyos formula ragyogásfokozó összetevőin kívül bőrnyugtató hatású összetevőket tartalmaz, melyek segítik az egységesebb bőrkép elérését, és csökkentik a bőröregedés tipikus jeleit (ráncok, finomvonalak). Valódi luxustermék, mellyel szépítő alvássá válhat minden éjszaka! Mint minden Paula’s Choice termék, ez is 100%-ban illatmentes, klinikailag bizonyítottan nem irritál, és természetesen nincs tesztelve állatokon.

Paula's Choice Radiance Renewal Overnight Mask

Kinek való ez a termék?
Mindenkinek tökéletes, aki fakó vagy egyenetlen bőrrel küzd. A nyugtató, hidratáló összetevők minden bőrtípus számára kifejezetten hasznosak, különösen a normál, száraz és a kombinált bőrűek számára.

Hogyan használjuk? 
Használjuk egyszer, vagy akár többször is hetente, az esti bőrápolási rutin legutolsó lépéseként. Kenjük fel bőségesen az arcra és a nyakra (a szem köré is mehet!), ne mossuk le.

Miben más, mint a többi piacon elérhető hasonló termék?
A Radiance maszkot úgy alkottuk meg, hogy ne csak a száraz bőrűek, hanem minden bőrtípus tudja használni, ha úgy érzi, vesztett a bőre természetes üdeségéből, és tónusosabb, ragyogóbb bőrt szeretne. A gél-lotion formula könnyű hidratálást ad, nyugtatja a bőrt, és segít az egyenletesebb, fiatalosabb, sugárzóbb bőrkép elérésében. A legtöbb éjszakai maszk általában krém alapú, a Radiance Renewal Mask ugyanakkor egy könnyed állagú formula, így minden bőrtípus élvezheti a benne található hasznos összetevők előnyeit.

Az ÚJ Paula’s Choice RADIANCE Renewal Mask:

  • egyetlen éjszaka alatt üdébbé és jelentősen puhábbá teszi a bőrt
  • ragyogásfokozó összetevők (arbutin és medveszőlő) segítenek visszaadni a fakó bőr természetes ragyogását
  • küzd a fáradtság és a stressz jelei ellen
  • hidratáló és bőrnyugtató összetevői (allantion, niacinamide, glicerin, olíva, hialuron, fűzike) feltöltik a finomvonalakat, küzdenek a ráncok és a vízhiány ellen
  • selymesen ruganyos és kényeztetően gazdag lotion-gél formula
  • minden bőrtípusra kiváló, elsősorban normál-száraz bőrre ajánlják
  • 100%-ban illat- és színezékmentes, állatokon nem tesztelték
    13200 Ft / 50 ml

Paula's Choice Radiant Renewal Mask Paula's Choice Radiant Renewal Mask

 

Kapcsolódó bejegyzések