Post Image

PROGRAMAJÁNLÓ: OPEN AIR FASHION NIGHT

Rúzs & Más / 2019-09-06

2019. szeptember 13-án egy különleges és ingyenes program várja a divat szerelmeseit.

A XVIII. kerületi utcai divatbemutató egyedülálló résztvevőket sorakoztat majd fel. Köztük lesz a színpompás és egyedi lábbelikkel kecsegtető Kamsa cipő is, a Szerintem Fashion és a LOVAS Garment.

Mindhárom márka védjegye az eredetiség és az egyedülállóság. Fontosnak tartják, hogy merjük felvállalni azt, amilyenek vagyunk, és ehhez meg is adnak nekünk minden segítséget. A különleges és egyedi ruhadarabok, cipők és kiegészítők képesek megmutatni olyan oldalainkat is, melyek eddig rejtve maradtak. Az uniformizált világnak olyan szüksége van erre az újításra a divat terén, mint egy pohár vízre a sivatagi vándornak.

Open Air Fashion Night, kamsa, lovas garment, szerintemfashion, divatbemutató, program, programajánló, rúzs és más

A nem mindennapi megoldások, a színek bravúros és bátor használata lehetővé teszik számunkra, hogy kitűnhessünk a tömegből, és önmagunk lehessünk az öltözködés terén is. Felhívják a figyelmet arra, hogy lehetünk elegánsak és kifinomultak akkor is, ha egy kissé merészebbek vagyunk, és mind formában, mind pedig színben egy kicsit mást keresünk magunknak.

Open Air Fashion Night, kamsa, lovas garment, szerintemfashion, divatbemutató, program, programajánló, rúzs és más

Az eseményen bemutatkozó három márka már többször szerepelt együtt, most pedig egy fantasztikus és lendületes estére számíthatunk tőlük. A divatbemutató és az elmaradhatatlan tombola mellett egy rendhagyó divat aukció is várja az érdeklődőket, ahol nyári ruhadarabokra és Kamsa cipőkre lehet majd licitálni.

Az estét páratlan finomságok, zamatos borok és kivételes dekorációk koronázzák meg. Találkozhatunk Esztergályos Patrikkal is, akiért nemrég szurkolhattunk a TV-képernyő előtt, és amellett, hogy a „legjobb férfi bajnok” lett, természetesen nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ifjúsági olimpiai-, valamint junior világ- és Európa-bajnok vívó. Ő szintén az egyedi Kamsa cipőt választotta, mely amellett, hogy kényelmes, színt visz a sportolásba és akár a mindennapokba is.

Open Air Fashion Night, kamsa, lovas garment, szerintemfashion, divatbemutató, program, programajánló, rúzs és más

A szórakoztató és egyben kihagyhatatlan programok igazán méltó módon búcsúztatják el a nyarat. Ám, ha az idő nem lenne olyan kegyes, vagyis esőnap esetén szeptember 20-án tartják majd meg a mindenki számára nyitott és díjtalan rendezvényt. Az esemény helyszínéül a Szerintem Fashion üzlete előtti zöld terület szolgál, amely Budapesten, a Királyhágó út 81. szám alatt található. A kezdési időpont 17.00 óra, a remek, divat fókuszú programok pedig 21.00 órakor érnek véget. Helyfoglalásra is van lehetőség, melyet a szerintemfashion@gmail.com címen tehetünk meg.

Kapcsolódó bejegyzések