Post Image

PROGRAMAJÁNLÓ: BÜKI GYÓGY-BOR FESZTIVÁL

Rúzs & Más / 2018-07-18

Aki már járt Bükfürdőn, az tudja, hogy a víziélmények mellett kulináris élményekből is jut itt bőven! A kisváros számos tehetséges séffel dicsekedhet, nem csoda, hogy már 13. alkalommal rendezik meg a gasztronómia fókuszú Gyógy-Bor Napokat, amit már csak a mókás neve miatt is minden borbarátnak és/vagy ínyencnek meg kellene egyszer látogatnia!

A XIII. Gyógy-Bor Napok gasztronómiai fesztivál Bükfürdőn épp ezekben a napokban zajlik: július 17-22 között 7 színpaddal, több mint 40 zenekarral várja vendégeit! 
A térség legkedveltebb fesztiváljai közé sorolt 6 napos rendezvénysorozaton gazdag programkínálattal, különleges helyi ételekkel és a tájegység jellemző boraival várják a látogatókat. Napközben a fürdőváros elismert fürdőjének medencéiben hűsíthetjük magunkat, este pedig múltat idéző kalandokban, kézműves foglalkozásokon vagy interaktív gyerek műsorokban vehetünk részt. A fesztivál igazi csemege a gasztro kalandoroknak. A szervezett borvacsora és borkóstolók mellett, mindennap helyi specialitásokkal mutatkoznak be Bük és Bükfürdő elismert szállodáinak mester chefjei. Az igazi fesztiválhangulatról pedig többek között a olyan előadók gondoskodnak, mint Rúzsa Magdi, a Csík zenekar, Szikora Robi és az RGo, Balkán Fanatik és még sokan mások. A rendezvényre a belépés ingyenes! Bővebb információ: www.visitbuk.hu

Büki Gyógy-Bor Napok gasztrofesztivál, programajánló, rúzs és más

Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések