Post Image

PRÓBÁLTA MÁR? TÖKÉLETES RISTRETTO KOFFEIN NÉLKÜL

Rúzs & Más / 2017-04-11

Nem kell többé kompromisszumot kötnünk, ha esténként egy karakteres ízű feketére vágyunk, mivel a Nespresso megalkotta a tökéletes koffeinmentes kávéőrleményt, a Ristretto Decaffeinato-t. Tényleg minden benne van, amit a Ristrettoban szeretünk: intenzíven pörkölt, finom csokoládés aromák, gyümölcsös jegyekkel kiegészítve – csupán a koffein hiányzik.

Nespresso Ristretto Decaffeinato

“A Nespressonál törekszünk rá, hogy vásárlóink a nap minden pillanatában élvezhessék a kávézás kellemes pillanatait, ezért koffeinmentes kávéink pontosan ugyanazt az ízprofilt tükrözik, mint koffeintartalmú megfelelőik. Kávészakértőink gondosan ügyelnek arra, hogy a koffein kivonása közben megóvják a keverékekhez felhasznált zöldkávék gazdag illatjegyeit, megőrizve ezzel a kávészemek eredeti karakterét és aromáinak gazdagságát. Az új Ristretto Decaffeinato tökéletes kávéélményt nyújt mindazoknak, akik szeretnék korlátok közt tartani koffeinbevitelüket, és olyan kávét keresnek, amellyel bármikor átadhatják magukat az erőteljes és gazdag ízek élvezetének.” – mondja Nagy Zsolt, a Nespresso kávészakértője az újdonságról.

A RISTRETTO DECAFFEINATO ÍZPROFILJA

Nespresso Ristretto Decaffeinato

Erőteljes pörkölésének köszönhetően a Ristretto Decaffeinato ugyanazt a gazdag, erőteljes ízt kínálja, mint az eredeti Ristretto. A legjobb latin-amerikai és kelet-afrikai Arabica szemekhez egy csipetnyi Robusta társul, s a megosztott pörkölés finoman gyümölcsös ízjegyekkel gazdagítja e testes és intenzív espresso karakterét.
Intenzitás: 10
Elkészítési mód: Ristretto (25 ml) vagy Espresso (40 ml)
10 kapszula ára: 1200 Ft

A Ristretto Decaffeinato a legújabb termék a Nespresso koffeinmentes kávéinak kínálatában, de nem csak ízében, hanem a designban is megújult a koffeinmentes termékpaletta. Mostantól a koffeinmentes kávéőrlemények kapszuláit egy jól látható piros gyűrű díszíti, hogy könnyű legyen megkülönböztetni őket a többi Grand Cru őrleménytől.

Kapcsolódó bejegyzések