Post Image

PREGHELLO – MINDEN INFORMÁCIÓ KISMAMÁKNAK, EGY HELYEN

Rúzs & Más / 2020-05-21

Hadd osszam meg Veletek a Preghello rövid történetét: Nóra kismamaként úgy érezte, se szeri, se száma annak, hány oldalt, könyvet, hivatalos fórumot kell követnie, tanulmányoznia ahhoz, hogy igazán képben legyen a várandósságával kapcsolatban. Az étteremben nem tudta, pontosan mit ehet és mit nem, mi az, amivel esetleg veszélyezteti születendő babáját. A kórházi táska összepakolásával kapcsolatban is szinte halásznia kellett az információkat – főleg kismamaként, amikor tudjuk, hogy igen feledékeny az ember, nagyon nehéz ez. Azt sem találta meg sehol rendesen összeszedve, mit is szerezzen be pontosan a babának, mi az igazán fontos, elsődleges … és akkor a kismamaként tapasztalható tünetekről ne is beszéljünk, mert arról sem tudja az ember, most ez természetes, normális, vagy rohanjon orvoshoz.

Aztán szerencsésen megszületett Nóra kisfia, de az anyukát csak nem hagyta nyugodni, hogy ebben a nagy összevisszaságban valahogy rendet tegyen hogy sokkal több segítséget kaphassanak a kismamák. Hosszas információkutatás és fejlesztés eredményeként megszületett a PregHello, amely mind Androidra, mint IPhone-ra letölhető már.

A leghasznosabb applikáció a 9 hónap alatt

Mi is a lényege? Ezzel az alkalmazással mindent megkap a várandós anyuka, amire szüksége van. Megtalálja benne azt, ami a várandósgondozásban fontos és kötelező, melyik vizsgálatot támogatja az állam és melyiket nem. Trimeszterenként tartalmazza az információkat, akár arról is, mit szabad még sportolni, meddig lehet utazni. Tartalmazza azt is, melyik étel fogyasztható és melyik nem, így nagyobb biztonságban érezheti magát a kismama.

preghello, applikáció, alkalmazás, Iphone, Android, babaváró, kismama, várandósság, 9 hónap, rűzs és más

A tudástár témakörönként rendszerezve tartalmazza a várandósság során felmerülő kérdésekre a válaszokat cikkekbe fogalmazva. Olvasmányos formában informálódhatunk a terhesgondozásról, a szülésről, a várandósság ideje alatti étkezésről, gyakori panaszokról vagy éppen a kötelező és választható vizsgálatokról. Szintén itt található a sokaknak fejfájást okozó hivatalos ügyintézések listája is, mikor, hová kell menni, mit kell intézni.

preghello, applikáció, alkalmazás, Iphone, Android, babaváró, kismama, várandósság, 9 hónap, rűzs és más
A PregHello rendszerezetten, áttekinthetően ad egy applikáció formájában mindent a kismama kezébe, amire csak szüksége van a babavárás során. Az információk hitelesek, nőgyógyász szakértővel is konzultált Nóri a készítése során. Az alkalmazással az is nyomon követhető, hogyan változik a baba hétről-hétre a pocakban, mi történik vele odabent. Ami pedig hihetetlenül kedves és cuki, a magzat kezének méretét is megtalálja a felhasználó, Igy tudhatja, mekkora éppen a kisbabája kis kezecskéje.

preghello, applikáció, alkalmazás, Iphone, Android, babaváró, kismama, várandósság, 9 hónap, rűzs és más

Az applikációnak 5 fő területe van.
1. Kezdőképernyő
Itt találja a kismama az aktuális terheségi hétről az információkat, hány nap van a baba érkezéséig, milyen súlya stb. És ezt egyetlen gombbal a családtagokkal is megoszthatja. A főképernyőn található még a Baba/Mama gomb is, amelyben elolvasható az hogyan fejlődik a baba és mi történik az anyuka testével, lelkével ilyenkor. (Dr. Hartman Gábor szülész-nőgyógyász véleményezte és hagyta jóvá)
2. Tudástár
Témakörönként rendszerezve olvasható minden, az étkezésektől a terhességgondozásig, laborvizsgálatokig, hivatalos ügyek intézéséig.
3.Teendők
A teendők menüpontban az anyuka listákat talál a beszerzendő és elintézendő dolgokról.
Például: miket kell bepakolni a kórházi táskába, mit kell beszerezni a baba érkezéséig, melyik várandós vizsgálat mikor esedékes.
4. Mit ehetek?
Ez egy igazán praktikus menüpont, ami az étteremben vagy a vásárlásnál rögtön bevethető, mert kiadja, hogy a tatár beefsteak eszébe se jusson az anyukának várandósan.
5. Akciók
A PregHello használói természetesen kedvezményekben is részesülnek majd, ezeket találhatjuk meg itt összegyűjtve.

Androidra ITT tudod letölteni, IPhone készülékre pedig EZEN a linken.

Nóri reméli, hogy a PregHello indulásával sok-sok várandós anyukának vesz le terhet a válláról  és adhatja át a felhőtlen babavárás örömét. Kérlek, te is oszd meg ennek az igazán fantasztikus és hiánypótló applikációnak a hirét olvasóiddal, követőiddel és első sorban a kismamákkal.

PREGHELLO – MINDEN INFORMÁCIÓ KISMAMÁKNAK, EGY HELYEN
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések