Post Image

PRAKTIKUS SEGÍTSÉG A BŐR FESZESSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉBEN

Rúzs & Más / 2018-02-21

Egy remek kis eszközre bukkantunk a februári újdonságok között. A nyitóképen látható fémtárgy a látszat ellenére nem valamiféle barkács szerszám, hanem egy nagyon profi állmasszírozó! Hogy mennyire nehéz a tokától megszabadulni, arról részletesen írtunk mai első cikkünkben. Ha nem szeretnénk eljutni a beavatkozásig, tegyünk érte és előzzük meg a kialakulását! Ehhez pedig nagy segítségünkre lehet az Avon Anew állmasszírozó, amely alaposan átgyúrhatjuk, átdolgozhatjuk a nyak, az áll és az állkapocs bőrét. Ezzel nemcsak a vérkeringést serkentjük hanem fokozzuk az anyagcserét, serkentjük a sejtszinten zajló folyamatokat, így a bőr építő folyamtait és fokozzuk kedvenc arcápolási termékünk hatását!

A feszes, fiatalos kontúrokért

A feszesítő arckrémek és szérumok könnyebb beszívódásának érdekében használjuk az AVON új állmasszírozó eszközét, amivel a bőr mélyebb rétegeibe juttathatjuk az értékes hatóanyagokat és növelhetjük arcápoló termékeink hatékonyságát.

Használata roppant egyszerű: görgessük gyengéd, felfelé irányuló mozdulatokkal a nyak és az állkapocs vonala mentén. Azonban a szemkörnyék érzékeny bőrén ne használjuk!

Ajánlott fogyasztói ára: 3 300 Ft

Érdemes a masszírozóval együtt kipróbálni az Anew Clinical Lift&Firm szérumát, melynek használata az arcon és nyakon tömörebb, feszesebb és kontúrosabb bőrt eredményez. Az Anew Clinical készítményeket saját tapasztalatból bátran ajánljuk 30 feletti olvasóinknak!

Avon Anew Clinical feszesítő szérum, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések