Post Image

A PRADA ÚJ ILLATA FORMABONTÓ: ÁSVÁNYOS FOUGERE

Rúzs & Más / 2017-05-03

A Prada Luna Rossa elementáris férfi illatok családja. Mindegyikük egyedi, és mindnek megvan a saját története. A Prada világát a csúcstechnológia és a szakmai hozzáértés fémjelzi: legjobb minőségű anyagok, melyek ellenállhatatlan és kiemelkedő tulajdonságokkal bírnak. A Prada Luna Rossa illatok immár olyanok, akár egy jól sikerült sorozat, alig várjuk a folytatását. Most meg is érkezett a következő epizód, melynek a címe: Carbon. Lássuk!

PRADA LUNA ROSSA CARBON – ÁSVÁNYI FRISSESSÉG

Az új parfümben az erőteljes ásványi jelenlét játszik az üde, friss víz esszenciájával. Nyers, szerves összetevői új megvilágításba kerülnek. Modern természete miatt mindenütt jelen van: a szén (karbon) minden szerves létformának az alapja Földünkön – legyen az ragyogó vagy sötét, gyémánt vagy grafit. A Prada Luna Rossa illatban az alkotóanyagokat nemcsak összekovácsolták, hanem elegyítették is – erősebb, mint a legrobusztusabb szikla, de jelen van mellette a levegő frissessége is.

Prada Luna Rossa Carbon Edt

A Prada Luna Rossa Carbon egy formabontó fougere illat, amely a növényi és szintetikus alkotóelemek olyan elegyét hozza létre, amely kicsattan az energiától. Aprólékos gonddal elegyített kompozíció: zöld bergamott citrus Olaszországból, fás jellegű ragyogó pacsuli és ámbra. Az illat citrusos és fűszeres, lágy és zöldellő, mégis szilárd. A levendula a Luna Rossa illatok szívét adja fő összetevőként, mely klasszikus érces jellegét váratlan modern csavarral mutatja meg. A Prada Luna Rossa Carbon a földben és a természetben gyökerezik, de ásványi frissessége egyúttal az ipari innovációk világának is részét képezi.

A DIZÁJN: A TERMÉSZETI ERŐK EGYESÍTÉSE

Prada Luna Rossa Carbon Edt

A Prada Luna Rossa Carbon gondosan tervezett és kidolgozott üvege továbbviszi a Prada Luna Rossa univerzum vizuális tematikáját, de teszi azt teljesen eltérő anyagok felhasználásával. Megjelenik benne a palakő, a szén sokfélesége, de szerkezete átfogóbb. Az üveg alsó részén a fekete legmélyebb árnyalata jelenik meg, amely elnyeli a fényt, de textúrája lágy és organikusan bársonyos. Az üveg egyszerre fekete és átlátszó; olyan, mint ami nyers, amit bányásztak, de aztán finomítottak és csúcstechnológiával tökéletesítettek. A Prada jellegzetes piros márkajelzése igényes technológiával került az üveg felszínére; építészeti jellegű, de fesztelen – egyensúlyba hozza a formát.

A TÖRTÉNET KIBONTAKOZIK – ILLATOK KOMPLEX SPEKTRUMA

Az illatokat XXI. század legkorszerűbb technológiáját alkalmazva alakították valami egészen meglepővé. Ezek az illatok zavarba ejtőek és alkímiát hoznak létre. Tim Schumacher, modell, személyesíti meg az illatok érzékiségét és jellegét, melyet az ünnepelt fotós Craig McDean örökített meg egy nosztalgikus fekete-fehér sorozaton.

Minden egyes illat megtestesíti azt az anyagot, melyből annak üvege készült. A Prada Luna Rossa Eau de Toilette, mely egyedi csiszolt fémüvegbe bújtatott, energizáló, friss és pedáns. A Prada Luna Rossa Sport és Prada Luna Rossa Eau Sport rendelkezik a víz erejével és annak tisztaságával. Ezek ragyogóak, melegek, érzékiek és stimulálóak. A Prada Luna Rossa Carbon elegáns, ellenállhatatlan és ásványokban gazdag.

Termékskála és árak:

Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette 100ml – 30.300Ft
Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette 50ml – 22.300Ft

Kizárólagos hivatalos magyarországi forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Prada Luna Rossa Carbon Edt

Kapcsolódó bejegyzések