Post Image

POMPÁS, SŰRŰ PILLAERDŐK PÁRIZSI VARÁZSLATTAL

Rúzs & Más / 2017-02-27

A kicsi, vékony és átlátszó pillák a szem belső sarkában szabad szemmel láthatatlanok, és elbújnak ….. de csak mások elől! A Bourjois Volume Reveal szempillaspirálja felfedi a pilláink potenciális tömegét: okos és kényelmes, minden egyes pillát befog, ez lesz az új fegyverünk a csábításban…

Egyedülálló kombináció az elképesztően sűrű pillákért

Egy szempillaspirál beépített panoráma nagyítótükörrel!
A 3-szoros nagyítású tükör minden pillát felfed: helyezzük pontosan a szem alá, miközben felvisszük a szempillaspirált, és fedezzük fel hihetetlen élességgel és precizitással minden pillánkat – azokat is, melyeket általában kihagyunk és nem festünk be!

Bourjois Volume Reveal szempillaspirál

A Volume Reveal szempillaspirált használó nők 86% úgy találta, hogy a nagyítós tükör segített megtalálni minden szempillát, még a legkisebbeket is (103 nő részvételével végzett felmérés).

Minden pillát elérő kefe, minden egyes szempilla vastagításához.
Az ügyes és könnyen használható Volume Reveal minden pillát elérő keféje sűrű és bársonyos függönnyé változtatja szempilláinkat, már az első mozdulattal.

2 technológia kombinációja:
Lágy elasztomer szerkezet, mely hatékonyan kap el minden szempillát, még a legrövidebbeket is.
Két különböző hosszúságú sörte kettős sorban, hogy elérjen és tövétől hegyéig megvastagítson minden pillát.

Eszes párizsi sikk

A Volume Reveal karcsú tokjának háromszögletű alakja megakadályozza, hogy elguruljon, ha letesszük. Ergonomikus alakja lehetővé teszi, hogy egyik kezünkben a nagyítós tükröt tartsuk, míg a másikkal sminkelünk.

Klasszikus vagy vízálló, a Volume Reveal megtestesíti azt a sűrű és mélyfeketét, mely minden szemszínt kiemel. A szempillák dúsak, a szemek magnetikusak.

Bourjois Volume Reveal szempillaspirál
Radiant Black, Waterproof Black – 7,5ml

Javasolt fogyasztói ára: 3999.-Ft

Bourjois Volume Reveal szempillaspirál

Kapcsolódó bejegyzések