Pimasz csábító!

Zsolesz / 2015-05-20

A 1 Million ígérete egy végtelen történet… Az ikonikus aranyrúd öntvény most levetkőzve, átlátszó külsővel jelenik meg. Az Eau de Toilette frissességét rejti a különleges Cologne változat. Az arany és a fény művészi játéka fedi fel az üveg hátsó lapjának fényes felületét; egy fényes villanás. A 1 Million Cologne a szabadság új kifejezése, egy vízió, melyben a jókedv örök kristálya megkarcolja az arany felületét.


A bőr tónusú frissesség eufóriája és az érzékek felébresztése a két sikeres parfümőr – Olivier Pescheux és Michel Girard – nevéhez kötődik. Ez egy új kaland, amely bemutatja, hogyan lehet ötvözni a friss, vizes akkordot, a citrusos gyümölcsök és a kardamon koktéljával, egy leheletnyi fűszeres bőr meleg és hihetetlenül férfias jegyével, valamint a tonkababbal… Különleges aromáknak elegye, amely minden körülmények között megtöri a jeget.

A kampány

Az Eau de Toilette aranyló fényének tükrében, – melynek koktélja ötvözi a humort az eleganciával, a luxust az eufóriával, és a frissességet egy lélegzetnyi szabadsággal, mely sosem magától értetődő, – Sean O’Pry arca jelenik meg Gregory Harris fotós objektívja előtt (kulisszatitkok a forgatásról ITT!). Meztelen mellkasát egy egygombos zakó fedi csak, vonzó tekintet, felemelt kéz… Sean vonz minden tekintetet, ujjainak csettintése elbűvölő és ellenállhatatlan…


1 Million Cologne EdT 125ml – 23.900Ft
1 Million Cologne EdT 75ml – 17.900Ft

Kapcsolódó bejegyzések