Post Image

PIHEPUHA LÁBAK, AMELYEKET SZÍVESEN MUTOGATSZ

Rúzs & Más / 2019-05-09

Lassan, de biztosan közeleg a jó idő amikor búcsút mondhatunk a téli csizmáknak, hótaposóknak és elővehetjük a tavaszi-nyári szandálokat, papucsokat. A téli időszak alatt hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani a lábápolást, így amikor újra fókuszba kerülnek a lábakat szabadon hagyó cipők, gyors és hatékony megoldást keresünk.

A CeraVe Regeneráló lábápoló krém hámlasztó és puhító hatása megoldást nyújt a rendkívül száraz, érdes felületű lábfejek számára. A CeraVe ápoló készítmények hatékony, kíméletes, illatanyagmentes formulája csak a szükséges összetevőket tartalmazza. A különleges, könnyű textúrák gyorsan és nyomtalanul felszívódnak, ami a lábápoló krém esetében különösen fontos, hogy ne csúszkáljon a lábunk a szandálban!

CeraVe, lábápoló, krém, foot cream, lábápolás, láb, rúzs és más, cerave

A bőrgyógyászok által kifejlesztett CERAVE Regeneráló lábápoló krém alaposan hidratál és segít egyensúlyba hozni a bőr természetes védőrétegét. 3 bőrazonos ceramid, valamint szalicilsav, ammónium-laktát és hialuronsav tartalommal hámlaszt, ápol és varázsolja puhává még az extrém száraz lábfejeket is.

CERAVE Regeneráló lábápoló krém szalicilsavval és ammónium-laktáttal száraz és nagyon száraz, érdes bőrre

Ez a bőrgyógyászok által kifejlesztett, gyorsan beszívódó, nem zsíros lábápoló 3 alapvető fontosságú ceramiddal, szalicilsav és ammónium-laktát tartalommal hámlasztja és hidratálja az extrém száraz lábfejeket, hogy megnyugtassa a bőrt és javítsa textúráját.

– MVE® Multivezikuláris Technológia: folyamatos, ellenőrzött kibocsájtást biztosít a tartós hidratálásért
– 3 alapvető ceramid: segítenek egyensúlyba hozni és megőrizni a bőr természetes védőrétegét.
– Szalicilsav: segíti a hámlasztást és puhítást – elengedhetetlen a bőrtextúra javításához.
– Hialuronsav: segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát

Ajánlott fogyasztói ár: 2 699 Ft/ 88 ml

Kapcsolódó bejegyzések