Post Image

PEZSGŐ NYÁRI KOKTÉL EGYENESEN MIAMI-BÓL

Rúzs & Más / 2019-01-29

Az ESCADA minden januárban megörvendezteti rajongóit az év új limitált illatával – a siker töretlen immár 27 éve! Az ESCADA 2019-es limitált kiadása egy frissítő gyümölcs koktél, melynek középpontjában az ananász áll. Az új virágos gyümölcsös illatkompozíció Miami ellenállhatatlanul csábító, ragyogó világába repít el. 

Gyere, és nyaralj az ESCADÁval!

Az ESCADA legújabb nyári illata, a MIAMI BLOSSOM egyedülálló illatélménnyel kápráztat el. Az új illatkompozíciót Miami ellenállhatatlanul csábító, ragyogó világa ihlette. A MIAMI BLOSSOM illat olyan csodálatos nyári élménnyel gazdagítja a képzeletbeli világutazót, amely egy életre szól. Felejthetetlen nyári románc!

Az ESCADA különlegessége abban rejlik, hogy az első olyan márka, amelynek parfümjei, akárcsak a nyári szerelmek, egy szezonra szólnak. A forradalmian új koncepció az ESCADA svéd származású vezető tervezője és társalapítója, Margaretha Ley nevéhez fűződik, aki korábban modellként dolgozott. Öröksége 27 éve töretlen, az ESCADA szezonális, limitált kiadásban kapható parfümjeit a parfümipar legnépszerűbb illatai közt tartják számon. A limitált virágos-gyümölcsös illat sokszínű és elegáns, árad belőle az öröm és vidámság.

Escada Miami Blossom, edp, limitált, ananász, illat, rúzs és más

Színpompás nyári koktél

Az illat szívjegyei közt a zamatos ananász dominál. Caroline Sabas parfümőr azért választotta ezt az ikonikus nyári gyümölcsöt kiemelt jegynek, mert édes, zamatos és pikáns ízű. Az illat egyediségét annak köszönheti, hogy a ragyogó fehér virágok pezsgő harmóniában egyesülnek a kirobbanóan energikus friss gyümölcsökkel. A színpompás gyümölcsös fejjegyek frissítő koktéljában megtalálható az ínycsiklandó görögdinnye és az üdítően friss narancs. A fejjegyek tökéletes harmóniában olvadnak eggyé a szemet gyönyörködtető színvilágukkal elbűvölő szívjegyekkel. A szívjegyek meghatározó összetevői a tiare virág, a gazdagon illatozó jázmin, a tubarózsa, és természetesen az ananász, amelyek a fejjegyekkel együtt fényt, nyarat és üdeséget idéznek meg. A finom alapjegyek, a szantálfa és gyengéd pézsma teszik teljessé az illatkompozíciót pozitív kisugárzásukkal.

Szenvedély a színek iránt

Yordanka Poleganova divat illusztrátor színek iránti szenvedélye és határtalan lelkesedése tetten érhető munkájában, ahogy egyedi stílusával elénk varázsolja Miami ragyogó világának képeit merész és nőiességet sugárzó illusztrációi segítségével.

Escada Miami Blossom, edp, limitált, ananász, illat, rúzs és más

AZ ESCADA MIAMI BLOSSOM egy pezsgő, nőies és felejthetetlen illat, amely képzeletben egy végtelen vakációra repít el.

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban

Escada Miami Blossom Edt 100ml – 23.990Ft
Escada Miami Blossom Edt 50ml – 18.890Ft
Escada Miami Blossom Edt 30ml – 13.290Ft

PEZSGŐ NYÁRI KOKTÉL EGYENESEN MIAMI-BÓL
4.8 (96%) 5 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések