Post Image

PEZSDÍTŐ NYÁRI ILLAT AZ ÚJ 4711 REMIX

Rúzs & Más / 2019-05-18

Egy megismételhetetlen nyár előtt állunk: nincs előre kijelölt cél, csak az út és a barátok – és az idő megszűnik létezni! Nem számít más, csak az élmények felejthetetlen percei. A napok hosszúak, és minden pillanat fontos, a hétköznapok emléke szertefoszlik. Az új 4711 Remix Cologne ezt a gondtalanság utáni vágyat és a végtelen szabadság „lakókocsis” életérzését ragadja meg. A parfüm könnyed levendulaillattal ünnepli a nyár felszabadultságát.

Egy illatikon új életre kel

A 4711 Remix Cologne 225 év illattörténelmét sűríti a jelenbe: az új illatszéria az Eaux de Cologne ikonikus illatot tavaly óta részeire bontja. A klasszikus kölnivíz, a 4711 kölnivíz hét fő alkotóelemének mindegyikét limitált kiadásban „remixelik”. Úgy hangzik, mint egy illatrobbanás? Pontosan! A citrom, a bergamott, a narancs, a levendula és a rozmaring, valamint a neroli és a petitgrain alkotják a 4711 Echt Kölnisch Wassert, és közösen hozzák létre a klasszikus kölnivizet – de egyenként is minden alapanyag izgalmas illatvilágot rejt magában! A 4711 Remix Cologne illatszéria modern, meglepő és frissítően új formában interpretálja az Eaux de Cologne-t: 2018-ban a lédús narancs került a középpontba, 2019-ben pedig a nyugtató levendula okoz csodálatosan illatos meglepetést!

4711, remix, cologne, kölnisch, kölni, levendula, illat, edt, rúzs és más, modern

A levendula virágzó frissessége nyári hangulatban újramixelve

A levendula illata ellazít és olyan jólesően burkol be minket, mint egy orgonaszínű felhő, miközben Provence széles levendulamezőit idézi. Enyhén fanyar, ugyanakkor gyengéd és puha – a levendula eloszlatja a borús hangulatot. De ez még távolról sem minden! Az újraértelmezett 4711 Remix Cologne szakít mindennel, amit hagyományosan a levendulaillathoz társítunk. Az illat szépsége meglepően újszerűen bontakozik ki: lágyan, virágosan, frissen. A szabadság és a tisztaság, a spontaneitás és a korlátlan lehetőségek illata. A 4711 Remix Cologne tökéletes kísérője az életörömmel és könnyedséggel teli, felejthetetlen nyárnak – és a következő kalandnak!

4711, remix, cologne, kölnisch, kölni, levendula, illat, edt, rúzs és más, modern

Lágy könnyedség az illatban

A felütésben a szelíd bergamott és a pezsdítően élénk citrom vetekszik egymással. A maté tea lágy illatával kiegészített 4711 Remix Cologne már az első pillanatban a frissesség és a puhaság érzetét kelti. A kibontakozó illatban a levendula összekapcsolódik a frézia és az írisz illatával, és izgalmas vonzerőt kölcsönöznek neki a hibiszkuszmagok fűszeres árnyalatai. A szantálfa, a mósusz és egy modern pralinéakkord teszik különlegessé az illatot, tartós és ellenállhatatlan a végeredmény – mint 2019 nyara.

Fejillat: levendula, bergamott, maté tea, citrom
Szívillat: írisz, a hibiszkusz ámbrás magjai, frézia
Alapillat: szantálfa, mósusz, praliné

„A kölni könnyedségéből adódó kisugárzás érzéki tisztasággal találkozik, kiemelve a levendula szelíd, lágy oldalát – virágos-ámbrás illatú csokorba ágyazva.” Christiane Plos, parfümőr.

4711, remix, cologne, kölnisch, kölni, levendula, illat, edt, rúzs és más, modern

A kézírás, mint dizájntrend

A dizájn visszatükrözi a koncepció alapgondolatát: az ismert elemek megtartása mellett váratlan aspektusokkal egészült ki. Az ikonikus Molanus-üveg, valamint az aranyszínű grafikus elemek a klasszikus 4711 kölnivíz mintáját követik. Ezzel egyidejűleg a kézírásos felirat a 4711 Remix Cologne könnyedségét és modernitását illusztrálja – a fergeteges illatrobbanást szemet gyönyörködtető lila színek játékában.
Eau de Cologne Natural Spray (levendula) 100 ml 7261 Ft
Eau de Cologne Natural Spray (levendula) 150 ml 9114 Ft

A nagy sikerre való tekintettel ismét kapható a tavaly kibocsátott narancs-remix 100 ml-es változata: Eau de Cologne Natural Spray 100 ml 7261 Ft

Kapcsolódó bejegyzések