Post Image

PATTANÁSRIADÓ? ITT A HATÉKONY MEGOLDÁS!

Rúzs & Más / 2018-04-09

Bőröd aktuális állapotát, a pattanások megjelenését számos tényező befolyásolja egyszerre, amelyeket nem minden esetben tudsz kivédeni. Sokféle hiedelem él azzal kapcsolatban, hogy mi okozza az aknék kialakulását. Abban azonban minden orvos egyetért, hogy az ilyen típusú bőrproblémák hátterében hormonális okok állnak. Vannak, akik genetikailag hajlamosabbak a pattanásokra, és az is ismert, hogy bizonyos gyógyszerek, a dohányzás, a nem megfelelő étrend és a stressz szintén hozzájárulhatnak a kellemetlen tünetek kialakulásához.

„Napjainkban a stressz igen gyakori, amely közvetlenül az anyagcserére is hat. A megbillent lelki egyensúly hatására alvászavarok, emésztési problémák alakulhatnak ki és ezt a belső állapotot a bőrünk is hamar leképezi: viszketni kezd, majd kipirosodik és hamarosan megjelennek a pattanások is” – foglalja össze dr. Belső Nóra, pszichiáter szakorvos az aknék kialakulásának lelki hátterét.

Bőrünk aktuális állapota arról is árulkodik, hogy mennyire megfelelően ápoljuk. Megfelelő bőrápolással kordában tartható a pattanásra hajlamos bőr. Az új Eucerin DermoPURE termékcsalád a bőrhibák és az aknék kialakulásának fő okaira hat, így hatékony segítséget nyújt a problémás bőr kezelésében.

Az új Eucerin DermoPURE termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a bőrhibák és az aknék megjelenésének fő okaira hasson. Megelőzi a mikrogyulladások kialakulását, jótékony hatással bír a faggyútermelés szabályozására, illetve a hiperkeratózis (a fekete és fehér mitesszerek) kezelésére. Mindemellett a termékek meggátolják a baktériumok elszaporodását, így a látható gyulladás kialakulását is.
„Legújabb termékcsaládunkat kifejezetten a pattanásképződésre hajlamos bőrre fejlesztettük ki és olyan hatóanyagokat alkalmaztunk, amelyek eredményesen veszik fel a harcot a bőrproblémákkal szemben. A termékekben megtalálható Licochalcone A csökkenti az irritációt és a kipirosodást, a hámlasztó, pórustisztító és antibakteriális hatású szalicilsav pedig hatékonyan száll szembe a bőrhibákkal. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy az Eucerin DermoPURE termékcsalád eredményesen kezeli és enyhíti az akne tüneteit, ezáltal hozzájárul a ragyogóan egészséges bőr fenntartásához” – számol be az új termékcsalád jótékony hatásairól Vajdics Ágnes, az Eucerin márka brand managere.
Alakítsd ki lépésenként saját bőrápolási szokásaidat az Eucerin DermoPURE termékek széles kínálatából, és előzd meg a bosszantó pattanások és bőrhibák kialakulását! További hasznos bőrápolási tippekért és termékinformációkért látogass el az Eucerin DermoPURE termékcsalád oldalára.

Eucerin DermoPURE Mélytisztító arclemosó zselé

Pattanás, Eucerin DermoPure, rúzs és más
▼    Gyengéd, mégis hatékony tisztítás
▼    Eltávolítja a felesleges faggyút
▼    Antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően meggátolja a baktériumok elszaporodását
▼    Szappanmentes formula 6% amphotensiddel
▼    Arcra és az egész testre a tiszta, friss és rugalmas bőrért
▼    Illatanyagmentes
▼    Nem mitesszerképző
400 ml, ajánlott fogyasztói ára: 4 990 Ft

Eucerin DermoPURE Mattító fluid

Pattanás, Eucerin DermoPure, rúzs és más
▼    8 órán át mattá teszi a bőrt
▼    Csökkenti a pattanásokat, nyugtatja és finomabbá teszi a bőrt
▼    Gátolja a túlzott faggyútermelést
▼    Antibakteriális hatás
▼    Könnyű, gyorsan beszívódó állag
▼    Enyhe illattal
▼    Nem mitesszerképző
50 ml, ajánlott fogyasztói ára: 3 990 Ft

Az Eucerin DermoPURE termékcsalád további tagjai:

Eucerin DermoPURE Bőrmegújító szérum, 40 ml, 3 590 Ft
Eucerin DermoPURE Bőrnyugtató akne terápia kiegészítő kezelés, 50 ml, 3 990 Ft
Eucerin DermoPure Fedőstift, 2,5 g, 3 990 Ft
Eucerin DermoPURE Mélytisztító tonik, 200 ml, 2990 Ft
Eucerin DermoPURE Mélytisztító radír, 100 ml, 2 990 Ft
Eucerin DermoPURE Mélytisztító micellás arclemosó, 400 ml, 4 590 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Kapcsolódó bejegyzések