Post Image

A PATTANÁSOS BŐR MEGMENTŐJE: ÁPOL ÉS ELTAKAR

Rúzs & Más / 2017-04-12

A Bioderma Sébium Global Cover újdonsága egy csapásra megkönnyíti a pattanásos bőrrel küzdők életét. A Sébium elnevezés a szébum, azaz faggyú szóból ered – ezt a nevet viseli a Bioderma faggyú rendellenességeket kezelő termékcsaládja.
A faggyúnak a bőr védelmében, a hidrolipid film kialakulásában van jelentősége, ennek a védőgátnak a fontos összetevője. A zsíros bőrt a faggyúszintézis rendellenessége idézi elő, mely lehet mennyiségi (túl sok) vagy minőségi (besűrűsödik, nehezebben ürül).  Ez utóbbi következménye a mitesszerek kialakulása. Ennél súlyosabb gond az akné kialakulása, ami a szőrtüszők gyulladásos megbetegedése. A tapasztalatok alapján minden második páciens aknéval megy a bőrgyógyászhoz! A 12-24 éves korosztály 80%-át érinti, felnőttkorban is gyakori (pl. stressz vagy rosszul megválasztott kozmetikumok miatt).
Zsíros bőr ápolása során a hidratálás rendkívül fontos (csökkenti az irritációt) valamint a kozmetikum legyen keratolitikus (mitesszerek ellen), gyulladáscsökkentő (gyulladt pattanásokra), baktérium-ellenes – ugyanakkor ne szárítson.

Sébium Global Cover egy olyan színezett bőrápoló krém zsíros, pattanásos bőrre, mely amellett hogy tökéletes fedést nyújt tisztítja a bőrt és a megerősített antioxidáns szabadalomnak köszönhetően visszaállítja a faggyú összetételének természetes egyensúlyát. Elfedi és megszünteti a pattanásokat és megakadályozza újbóli kialakulásukat. A kupakja valójában egy kis tégely, mely zöld korrektort rejt! Ezzel tökéletesen tudjuk ellensúlyozni a bőrpírt. A Global Cover kiegyenlíti a bőrszínt, csökkenti a bőrhibákat és szabályozza a bőr kifényesedését. 10 éves kortól alkalmazható. 12 órán át tartós fedést és matt hatást biztosít. Keressük a gyógyszertárakban!

Bioderma Sébium Global Cover színezett nappali krém zsíros, pattanásos bőrre

Kapcsolódó bejegyzések