Post Image

MEGOLDÁS A PATTANÁSOK UTÁNI FOLTOKRA

Rúzs & Más / 2023-01-18

A bőr állapota pontosan tükrözi azt, amilyen életvitelt folytatunk és ahogy érezzük magunkat. A szennyezett levegő, az egészségtelen táplálkozás, a kevés alvás vagy a stressz hozzájárulhat a gyulladások, pattanások kialakulásához, amelyek maradandó nyomokat hagyhatnak maguk után az arcon. Az Eucerin DermoPURE termékcsalád legújabb fejlesztése az Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum és az Eucerin DermoPure Protektív fluid SPF 30 együttes használatával jelentős eredményt érhetünk el a foltok eltüntetésében.

Agyő aknenyomok! 

Sokan jóval az akut pattanások eltűnése után aknenyomokat tapasztalnak, amelyek akár több évig láthatóak maradnak. Ilyen esetekben túlzott mennyiségű melanin halmozódik fel, ezt hívják gyulladás utáni hiperpigmentációnak. Körülbelül minden második ember tapasztal ilyen foltokat,
felmérések alapján a serdülők 95% -át és a felnőttek 40% -át érinti ez a probléma, férfiak és nők egyaránt fogékonyak lehetnek erre.
Az Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum lehetővé teszi, hogy legyőzzük a pattanás utáni foltokat 3 kulcsfontosságú tényezővel:

1. Aknét követő hiperpigmentáció elleni védelem: a szabadalmaztatott Thiamidol összetevőnek köszönhetően csökkentheti az akne következtében kialakult foltokat az arcbőrön és megelőzheti újbóli kialakulásukat.

2. Pattanások elleni védelem: a hozzáadott szalicilsav segít csökkenteni a pattanások kialakulását, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) megnyugtathatja az irritált bőrt.

3. Mattító hatás: A termék a Szérum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít. A termék formulája könnyű, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Nem komedogén, azaz nem tömíti el a pórusokat.

A Hármas hatású szérum fokozott hatékonysággal rendelkezik az Eucerin DermoPure Protektív fluid FF30 emulzióval együtt használva. Az SPF 30 UVA/B szűrők megvédik a bőrt a pattanás utáni foltok napfény okozta sötétedésétől és megakadályozzák azok megjelenését, az antibakteriális Decanediol pedig segít megelőzni a foltokat. Az Eucerin által készített tanulmányokban résztvevő válaszadók arról számolnak be, hogy a termékek nemcsak életüket javították és megkönnyebbülést nyújtottak, hanem a leghatékonyabbak a pattanás utáni jelekkel szemben azok közül a kozmetikumok közül, amelyeket valaha is kipróbáltak.

Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum, 40 ml

eucerin, dermo pure, aknenyom, akne, pattanas, folt, ruzs es mas, folthatlvanyito, triple effect

–  Könnyű textúra
–  Gyorsan felszívódik
–  Nem zsíros
–  Nem komedogén (nem tömíti el a pórusokat)
–  Antibakteriális
–  Enyhe illatú
Ajánlott fogyasztói ár: 4690 Ft

Eucerin DermoPure Protektív fluid FF30, 50 ml

eucerin, dermo pure, aknenyom, akne, pattanas, folt, ruzs es mas, folthatlvanyito, triple effect

–  Könnyű, folyékony textúra
–  Gyorsan felszívódik
–  Nem zsíros
–  Antibakteriális
–  Nem komedogén
–  Kiváló smink alap
–  Illatanyag mentes
Ajánlott fogyasztói ár: 4690 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Kapcsolódó bejegyzések