Post Image

SAJÁT ILLATOT KEVERTÜNK RUHÁINKNAK PARFÜMGYÖNGYÖKBŐL!

Rúzs & Más / 2018-10-08

A Lenor új, továbbfejlesztett illatgyöngyeivel elsősorban az erős igénybevételnek kitett sportruhákat célozza, de nekünk annyira megtetszett a hosszan tartó illat, hogy mindenféle ruhánkat szeretnénk megajándékozni vele. Annál is inkább, mivel felébresztette a bennünk szunnyadó parfümőrt és nyomban saját illatvariánsok kikeverésébe kezdtünk! Meg is vagyunk elégedve a végeredménnyel:

Lenor parfümgyöngyök, rúzs és más, sportruházat

A saját “recept” pedig: 1 evőkanál Spring, 1  evőkanál Fresh, 1/2 evőkanál Lavish – és már mehet is a ruhák közé!

Az új, továbbfejlesztett Lenor Unstoppables illatgyöngyök könnyebb formulája lehetővé teszi a gyorsabb feloldódást a vízben, és az eddigieknél is erőteljesebb illatot kölcsönöz a ruháknak – éppen ezért különösen alkalmas a sportruházat illatosítására.

Lelkesítő illatok 

A rendszeres edzés, a testmozgás vagy akár az egyszerű szabadtéri séták a ruhák elhasználódását eredményezhetik, és idővel a verejték kellemetlen szagától is nehezebb megszabadulni. A szagok rendkívül fontos szerepet játszanak mindennapi életünkben – bár legtöbbször észre sem vesszük, az illatok komoly hatással lehetnek önbizalmunkra és bátorságot önthetnek belénk. A mindennapi testmozgással járó erőfeszítés azonban kifizetődő: egészségesebbek leszünk, és az edzések után felemelő hangulatba kerülhetünk. Érdemes hát egy kicsit megkönnyíteni és kellemesebbé tenni ezeket az órákat. De hogyan őrizhetjük meg ruháink frissességét és intenzív illatát?

A FC Bayern München hivatalos partnere, a Lenor Unstoppables illatgyöngyeinek koncentrált összetevői lehetővé teszik, hogy minden egyes mosással felerősítsük ruháink illatának intenzitását. A mosógép dobjába szórt illatgyöngyök elolvadnak a mosás alatt, felszabadítják illatukat, és átitatják vele a ruha anyagát, folyamatos frissességet biztosítva a következő mosásig. Az innovatív formulának köszönhetően az illatgyöngyök a Lenor többi öblítőjéhez képest illatkomponensek sokszorosát tartalmazzák. Az illatgyöngyök bármilyen szövethez felhasználhatók anélkül, hogy kárt tennének a ruha anyagában. Biztonságosak mesterséges és természetes anyagokon is, így használhatók akár jóga vagy crossfit ruhákhoz.

Ahogy tetszik!

A Lenor Unstoppables mosás közben használható illatnövelői 4 frissítő változatban kaphatók:

Unstoppables Fresh – Az ásványok kombinációja, a vízililiom aromája a friss zöldek illatjegyeivel
Unstoppables Lavish – A luxus parfümöket idéző illat a vörös rózsák kombinációját és az őszibarack illatjegyeit hordozza magában.
Unstoppables Dreams – A jázmin és a vaníliavirág kifinomult együttese megnyugtat és pihentet.
ÚJ! Unstoppables Spring – Egy üde és tiszta illat az ibolya, a gyöngyvirág, a narancsvirág és a rózsa jegyeinek kombinációja gazdag fás és friss zöld jegyekkel vegyítve. 2018 októberétől elérhető a boltokban.
A Lenor Unstoppables ajánlott kiskereskedelmi ára 1999 Ft / (210g)

 

SAJÁT ILLATOT KEVERTÜNK RUHÁINKNAK PARFÜMGYÖNGYÖKBŐL!
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések