Egy illatpár tele izgalommal

Zsolesz / 2016-07-12

Egy izgalmas, ugyanakkor játékos illatpárral színesíti a nyári illatválasztékot az Otto Kern. Az izgalmat a hirdetések oroszlánjai, a játékosságot az illatok nevei – Playful és Full Play – sejtetik. A két új illattal könnyedén feldobhatjuk az egyhangú hétköznapokat vagy izgalmassá tehetjük nyárestéket!

otto_kern_playful_woman_edt_30ml_flacon_package_view_2_1
Az OTTO KERN PLAYFUL női illat tisztelgés az összes öntudatos, büszke nő előtt, akik játszi könnyedséggel elvarázsolják környezetüket. Ismerik magukat és erősségeiket és ezeket céltudatosan használják is. Erős kisugárzásukkal és értelmükkel állandóan ujjuk köré csavarják környezetüket.
Az új női illat kiemeli az érzéki nők vonzerejét. Már az első illatbenyomás is nagyon különleges: pezsgő összhatás mámorosítja meg az érzékeket és nemes tónusával gazdagítja ezt a különleges kompozíciót. Az illatkoktél szívében török rózsa és a champaka virág titokzatos aromája találkozik. A játékos csábítás lecsengéséről a meleg fa illatok mellett a selymes mósusz gondoskodik.

Fejillat: pezsgő összhatás, málna és grapfruit
Szívillat: fahéj, champaka virág és török rózsa
Alapillat: cédrusfa, pacsuli és mósusz

A termékskála előkelő rózsaszín-arany színben pompázik. A női illat elegáns flakonját egy játékos lánc és rajta egy díszes függő ékesíti.
Eau de Parfum 30 ml  7350,- Ft
Eau de Toilette 30 ml  5990,- Ft
Eau de Toilette 50 ml  8770,- Ft
Deodorant Spray 75 ml  3525,- Ft
Cream Shower 150 ml 3225,- Ft
Body Lotion 150 ml 3225,- Ft
Fenti árak ajánlott fogyasztói árak.

otto_kern_full_play_man_edt_30ml_flacon_package_view_2
Az OTTO KERN FULL PLAY a bátor férfi illata, aki nem fél a kihívástól és szívesen feltesz mindent egy lapra. Mindig készen áll a következő kalandra és mindent belead. Nem nézi a kockázatokat –  tudatosan teszteli a határait. Az élet egy játék. Célja, hogy sármmal és meggyőző fellépéssel mindig nyerjünk.
A Full Play egy illat, mely meghódítja a szíveket és kiemeli viselője magabiztosságát. A fejillat friss, citrusos kezdetével felkelti a kíváncsiságot. A szívillatot aromás-fűszeres levendula és ibolyalevél alkotja.  Az alapillatban meleg, markáns és száraz fás jegyek hármas kompozíciója hozza létre az igazi férfiasság illatélményét.

Fejillat: rebarbara, citrom és aldehidek
Szívillat: levendula, ibolyalevél és cipriol
Alapillat: fás összhatás virginiai cédrussal és kasmírfával

A termékskála antracit és ezüst-metálos megjelenésével nyűgözi le a vásárlót. A flakonon és a dobozon a tiszta kontúrok puritán dizájnkoncepcióvá állnak össze.  Az OTTO KERN címere, a markáns oroszlán dombornyomott formában a flakon fedelén is megtalálható.
Eau de Toilette 30 ml 5990,- Ft
Eau de Toilette 50 ml 8770,- Ft
After Shave Lotion 50 ml 6525,- Ft
Deodorant Spray 150 ml 3525,- Ft
Body & Hair Shampoo 150 ml 3225,- Ft
Fenti árak ajánlott fogyasztói árak.

Parfüm

Kapcsolódó bejegyzések