Post Image

ÖRÖKKÉ ELEGÁNS, MINDIG DIVATOS: LES BEIGES DE CHANEL

Rúzs & Más / 2019-04-04

Míg a téli Chanel sminkkollekciót Ázsia gazdag színei határozták meg, a márka tavaszi kollekciója a leheletfinom természetesség jegyében fogant. A Les Beiges felfedi a nő természet adta szépségét a természettől ihletve. Tündököljünk a könnyű textúrák és nude árnyalatok segítségével, melyek szinte észrevétlenül emelik ki saját színeinket, natúr szépségünket.

A ragyogás belülről fakad 

A Les Beiges kollekció növeli viselője önbizalmát, ezáltal fokozza a kisugárzását. A kollekció alapja ezúttal nem egy alapozó, hanem valami egészen új:

LES BEIGES EAU DE TEINT – a Chanel első harmatfriss arcszínezője!

Ultra-könnyű, hidratáló és azonnal frissítő, 75% vízből álló emulzió. Speciális technológiával létrehozott kapszulázott pigmentek cseppecskéi a bőrrel érintkezve megolvadnak, ami ragyogó, természetes bőrképet eredményez. Kiegyenlítő hatása egységesíti az arcszínt és a könnyű fedés átengedi a bőr természetes szépségének ragyogását.

Chanel, Les beiges, nude, tavaszi kollekció, 2019, természetes, natúr, eau de teint, rúzs és más

Az ergonómikus ecset segítségével az arcszínező könnyedén beleolvad a bőrbe, hogy egyenletes és természetes megjelenést eredményezzen.

Hogyan kell használni?
Vigyél fel egy kevés LES BEIGES EAU DE TEINT-t a kezed hátoldalára, és az ecsettel finoman keverd össze, majd körkörös mozdulatokkal vidd fel a bőrödre.

Ez a sokoldalú termék használható az egész arcon, nyakon és dekoltázson vagy csak bizonyos területeken, akár önmagában, akár alapozó alá.

LES BEIGES LES INDISPENSABLES – 9 csodálatos natúr árnyalat egyetlen luxus palettában 

A különböző púderes és krémes textúrák tökéletes összhangban állnak a kifinomult szemsminkért. A lágy összetétel könnyű alkalmazást és a színek keverését teszi lehetővé.

Chanel, Les beiges, nude, tavaszi kollekció, 2019, természetes, natúr, eau de teint, rúzs és más

A 9 szín:

– világos meleg barna
– elefántcsont színű kiemelő
– meleg csokoládé
– rózsaszín barack
– taupe platina
– nyúlszürke
– mély csokoládé
– bronz arany
– gesztenye

Tippek:
– Nude smink: keverjük össze a világos árnyalatokat és vigyük fel a teljes szemhéjra
– Natúr smink: alkalmazzuk a sötét árnyalatokat a szemhéjon és a világos árnyalatokra a szemöldökcsont alatt. Keverjük össze az árnyalatokat a mélyítővonalban
– Természetes kontrasztos smink: a teljes szemhéjra kerüljön a legvilágosabb tónus, majd a legsötétebb árnyalat szempilláktövére. A két színt a találkozásuknál keverjük össze.
– a sötétebb árnyalatokkal kiemelhetjük a szemöldököt, míg a világos árnyalatok használhatók kiemelőként (highlighter) a szemöldökcsonton, homlokon, orrnyergen, a száj cupido ívén.

HEALTHY GLOW LIP BALM

Természetes hatású színező ajakbalzsam az ajkak regenerálására. Kellemes viselet, áttetsző fedéssel és ragyogó fénnyel emeli ki az ajkakat. Számos finom árnyalatban kapható, amelyek minden bőrszínhez igazodnak. Az E-vitaminnal és a moringa vajjal gazdagított összetétel egész nap táplálja és védi az ajkakat. Már az első használatot követően az ajkak kisimulnak és puhábbá válnak.

Chanel, Les beiges, nude, tavaszi kollekció, 2019, természetes, natúr, eau de teint, rúzs és más

Összetétel:
– A hidratáló és tápláló moringa vaj erősíti az ajkak természetes védőrétegét és biztosítja az optimális kényelmet és hidratálást.
– Antioxidáns E-vitamin származék védi az ajkakat a környezeti agresszorok ellen.

 

Kapcsolódó bejegyzések