Post Image

ŐRIZD MEG HOSSZAN A NAPBARNÍTOTTA SZÍNED!

Rúzs & Más / 2019-08-29

A nyaralások időszaka sajnos elszállt, de a sok szép emlék és a bronzos barna színünk még sokáig velünk maradhat! Az emlékeket fényképek őrzik, a barnaságunkat pedig a Lancaster! Két kifinomult termékük nemcsak a szín megőrzésében segít, de a napozás negatív hatásait is ellensúlyozza: nyugtatja, ápolja és hidratálja az igénybevett bőrt, visszaadja a selymes tapintását, ragyogó megjelenését.

TAN MAXIMIZER TERMÉKCSALÁD
Lancaster Tan Maximizer napozás utáni bőrnyugtató hidratáló testápoló

lancaster, lancaster sun, tan maximizer, barnaság fokozó, barnaság megőrző, napozás utáni, rúzs és más

A Lancaster Tan Maximizer tartós barnaságot eredményező napozás utáni hidratáló készítményei gondoskodnak a hosszantartó barnaságról. A megerősített “Tan Activator Complex”- egyedülálló barnító technológia fenntartja a bőr természetes melanin termelését, ezáltal fokozva a barnaságot, mintha még mindig napfény hatásának lenne kitéve a bőr. Ultra hidratáló formulája támogatja a bőr természetes, napozás utáni regeneráló folyamatait, csökkentve a hámlás esélyét, ezáltal selymesen sima hatást eredményez.
Az eremény: a barnaság még intenzívebbnek, ragyogóbbnak hat, mint valaha! Akár 1 hónappal is meghosszabbíthatja a napozás során elért barnaságot.

Ára: 9.900 Ft (250 ml)

Lancaster Tan Maximizer napozás utáni bőrnyugtató, hűsítő, hidratáló testápoló permet

lancaster, lancaster sun, tan maximizer, barnaság fokozó, barnaság megőrző, napozás utáni, rúzs és más

Az Instant Cooling Mist hidratáló permet azonnal hűsíti, nyugtatja és hidratálja a naphatásnak kitett bőrt.  Ultra gyors “”spray and spread”” technológiája megkönnyíti használatát: kb. 15 cm távolságból permetezzük a bőrre és alaposan oszlassuk el! Szintén tartalmazza a “Tan Activator Complex” barnító technológiát.

Ára: 9.300 Ft (125 ml)

Kapcsolódó bejegyzések