Post Image

ÖREGEDÉSGÁTLÓ VAGHEGGI NAPOZÓK

Rúzs & Más / 2017-06-16

Sok szó esik a fényvédelem fontosságáról, arról, hogy a napozást mindig egészítse ki napozó termékek használata, hogy elkerüljük a leégést, csökkentsük a bőrrák kialakulásának kockázatát és hosszantartó barna színt szerezhessünk magunknak.
Keveset beszélünk ellenben arról, hogy napozáskor a bőr öregedése fokozott ütemben zajlik a napfény hatására, és igenis, a fényvédelem mellett a bőr öregedése elleni védelem legalább annyira fontos!
Az olasz fitokozmetikia világmárka, a VAGHEGGI, mely kiemelt figyelmet fordít a prevencióra, megalkotta öregedésgátló napozó termékcsaládját, a SUN-t.

Mi a forradalmi újdonság titka? 

A SUN két nagyon különleges és ritka hatóanyagnak köszönheti hatékonyságát és sikerét a bőr napozás közbeni öregedésének megakadályozásában.
Az egyik a cola dióból kivont okta-peptid5, melyet nevezhetünk a barnaság aktivátorának is, amely meggátolja a napozás közben szerezhető zavaró foltok megjelenését. A másik hatóanyag együttes pedig az úgynevezett MTX complex. Ez az összetevő képes a napfény energiáit átalakítani a bőrben, s ezáltal gátolni a bőr öregedését.

Nincs többé szükség arra, hogy napozás előtt külön bekenjünk a bőrünket hidratáló, antiaging és fényvédő krémekkel, hiszen a SUN egy terméken belül garantálja a többlépcsős védelmet.

Vagheggi Sun öregedésgátló napozók

Az UV-A sugarak káros hatásai a sötétben is folytatódnak

A Yale Egyetem kutatócsoportja igazolta, hogy az UV-A sugárzás a napozást követően is károsítja a bőrt. Az UV-B sugárzás káros hatásai árnyékban leállnak és a bőr elkezdi a regenárlódását, ezzel szemben az UV-A káros hatása még órákkal a napozás után is gyártja a bőrsejt DNS-ét károsító anyagcsere termékeket. A VAGHEGGI SUN termékcsaládja olyan UV-A és UV-B fotostabil fényszűrővel rendelkezik, mely nem halmozódik fel a bőrben!

Egy különleges, új termék: Napozó olaj, fogyasztó és hajvédő hatással 20 SPF

Ennek a többfunkciós olajnak az egyik hatóanyaga, a Murumuru vaj a napfény hatására stimulálja a zsírbontást, így megvalósul a legnagyobb álom: napozás közben fogyunk is! Ezt a terméket a hajunk védelem érdekében is használhatjuk: bedörzsölve a hajba óvja annak szerkezetét a káros napsugaraktól.

A Vagheggi napozó termékei változatos textúrákkal rendelkeznek, melyből mindenki saját igénye szerint választhat. Komfortos a használatuk és gyorsan beszívódnak a bőrbe.

Vagheggi Sun öregedésgátló napozók

• KRÉM: ideális a szárazabb bőrűek számára, az arc bőrére különösen ajánlott
• TEJ KRÉM: hidratálja és simítja a bőrt, a test bőrére javasolt a használata
• MIKROEMULZIÓS SPRAY: újdonság, permetezhető anyag! Magas fényvédelemmel ellátva, vízálló hatással anélkül, hogy a bőrön zsíros hatást eredményezne! Ideális mindenki számára, aki szereti a praktikus használatot és a magas fényvédelmet elnehezítő érzés nélkül.

Vagheggi Sun öregedésgátló napozók

• OLAJ: selymes és érzéki, mélyen táplálja a bőrt és megvédi a hajat is; javasolt mindenkinek, aki különleges kozmetikai minőséget keres a napozó termékekben is.
• ZSELÉ: ideális a napozást előkészítő termékeknél, mindenkinek, aki azonnali barnulásra vágyik vagy egy mélyhidratálásra a napnyugta után.
• STICK: tökéletes az érzékeny területekre, ajkakra, foltokra, anyajegyekre, mindenkinek, aki egy olyan praktikus napfényvédőt szeretne, amit mindig magával hordhat.
• ÖNBARNÍTÓ ZSELÉ: ideális mindazoknak, akik barnaságra vágynak napfény nélkül.
A tavaly megalkotott és azóta nagy sikerrel értékesített napozó család idén 2 új termékkel bővült:
• ESSENCE MIST: Egy teljesen új termékkategória a bőrápolásban. Frissítő, nyugtató és extra hidratáló hatást biztosító felhő permet, amit a nap folyamán bármikor az arcunkra permetezhetünk, ha frissességre vágyunk.
• TRENDI NESZESSZEREK: amelyekbe a napozó termékek tárolása mellett, vízhatlan kialakításának köszönhetően, vizes fürdőruhánkat is beletehetjük.

Vagheggi Sun Neszeszer

Vagheggi Sun Neszeszer

www.ilovevagheggi.hu

Kapcsolódó bejegyzések