Online randizók és a frizura

Zsolesz / 2011-05-24

 

– randevú partner keresésekor az életkor (87%) és a feltöltött fotó, amit először megtekintenek (71%)
– továbbá fontosnak tartják, hogy lakóhelyükhöz közel tartózkodjon (62%) és szimpatikus bemutatkozása legyen a kiválasztottnak (49%)

2) Az első randevú
Az első randevú alkalmával a megkérdezettek több szempont alapján alakítják ki első benyomásukat
partnerükről:
– több mint 80%-uk randevú partnerük első megpillantásakor az illető mosolyát figyeli meg és a szép szemek hasonlóan fontosnak bizonyultak a megkérdezettek körében
– a külső jegyek részletesebb vizsgálatakor a férfiak inkább az arányos testalkatot figyelik (59%), míg a nőknek a határozott férfias megjelenés a fontosabb (63%)
– az első randevú során az bizonyult legfontosabbnak, hogy a randevúpartner kellemes társaság legyen, lehessen vele jókat beszélgetni és sokat nevetni

3) A szép haj és frizura szerepe
A kutatás során külön hangsúlyt fektettünk a szép haj és frizura szerepére a társkeresési szokások
kapcsán:
– a megkérdezett nők 79%-a számára nagyon fontos, hogy saját hajuk szép, ápolt és korpamentes legyen. A nők csupán kevesebb, mint 5%-át nem érdekli a haja.
– a férfiak 54%-ának fontos az ápoltság, viszont a nőkkel ellentétben (8,6%), 13%-uk gondolja úgy, hogy a stílus igenis fontos.
– a randevúpartner kapcsán már közelebb áll egymáshoz a nők és férfiak véleménye, összesítve 55%-uk számára fontos a szép haj és frizura, de más külső jegyeket jobban megfigyelnek.
frizura szempontjából a válaszadó nők 83%-a a rövid, sportos frizurát kedveli, a férfiak körében pedig a hosszú vagy félhosszú, kiengedett és természetesen szálló haj a kedvenc (77%), de közel 12%-nak tetszik a feltűzött vagy összefogott frizura, illetve 8%-nak a bolondos, rövid tincsek

4) A hajjal kapcsolatban jelentkező problémák:
– a férfi és női válaszadók egyetértenek abban, hogy a legnagyobb probléma, az ápolatlan és zsíros a haj (93%) azonban míg a nőket a kócos, torzonborz haj (58%) és a korpásodás (71%) jobban zavarja, mint a férfiakat, addig a férfiak a lelapuló és tartásnélküli hajat (28%) és a hajhullást (48%) tartják zavaróbbnak, mint a nők
A megkérdezettek a – hajtöredezésből vagy egyéb okból fakadó – hajhullás hatását pártalálási esélyeikre az alábbiak szerint értékelték:
– a női válaszadók 53%-a nem hiszi, hogy befolyással lehetne pártalálási esélyeire, azonban jelentős hányaduk (30%) úgy véli, hogy a hajhullás csökkenti a lehetőségeket
– a férfi válaszadók jelentősebb hányada (közel 43%) gondolja úgy, hogy ez a probléma hatással lehet pártalálási esélyeikre, szintén közel 40% viszont nem hiszi, hogy ez befolyásolná esélyeit.

A Head&Shoulders Anti Hair-fall termékcsaládjával mindkét nem elégedett lehet, mivel figyelembe veszi a nők és férfiak eltérő igényeit. A korpásodás és hajtöredezettség okozta hajhullás hátterében a Malessezia globosa nevű gomba áll, amely többek között a fejbőr viszketését okozza. A fejbőr irritációja, az általa kiváltott viszketés és vakarás pedig a haj minőségének romlását eredményezheti, ezért jelent megoldást a Head&Shoulders Anti Hair-fall kollekció, mely 95%-kal kevesebb hajtöredezettségből fakadó hajhullást és akár 100% korpamentes hajat és fejbőrt biztosít a látható tünetekkel szemben, rendszeres használat esetén. Az új, limitált kiadású Head & Shoulders Anti Hair-Fall nők és férfiak számára 729 (200 ml) és 1249 Ft-os (400 ml) ajánlott kiskereskedelmi áron kapható.

Kapcsolódó bejegyzések