Post Image

OLASZ DESIGN ÉKSZERMÁRKA ÉRKEZETT: REBECCA

Rúzs & Más / 2019-03-18

Mi másról is szólhatna egy olasz márka, mint a stílusról, a divatról és a független női szépségről? A Fashionwatch örömmel mutatja be legújabb márkáját!

A Rebecca magas színvonalú ékszer márka, amelyet Toscana szívében, a Firenzei székhelyű Industrie Testi S.p.a. gyárt és forgalmaz. 2000-ben alapította és lányáról nevezte el Alessandro Testi, aki szerényebb anyagokat (például bronz és acél) ötvözött magas színvonalú kivitelezési technikákkal.

rebecca, testi, olasz, ékszer, dizájn, kiegészítő, fashionwatch, rúzs és más

Rebecca Testi, az alapító lánya

Ez a kombináció és az eredeti ötletek azonnal népszerűvé és nemzetközi szinten is ismertté tette a márkát.

rebecca, teati, olasz, ékszer, dizájn, kiegészítő, fashionwatch, rúzs és más

Made in Italy – divat, kreativitás, stílusérzék, szakértelem, ékszerművészet

A formatervezés szenvedélye emeli a Rebecca ékszereket stílusikonná, a kiegészítők divatjának tökéletes képviselőjévé. Alessandro Testi az első kollekciója óta képes kifejezni és megtervezni a valódi szépséget, ötvözve az új technológiákat az ősi aranyművesek művészetével. A Rebecca ékszereknek igazán különleges varázsuk van.

rebecca, teati, olasz, ékszer, dizájn, kiegészítő, fashionwatch, rúzs és más

Rebecca világszerte – Rómától Dubajig

A nemzetközi reklámkampányok, a magas színvonalú fotók és a profi modellek közreműködésével a márka jelenléte a médiában is figyelemre méltó, az olasz és a nemzetközi női divatmagazinok állandó szereplője. Az ékszermárka világszerte közel 2500 ékszer- illetve sajátmárkás üzletben van jelen, köztük Rómában, Firenzében, Dubaiban, Miamiban, valamint több mint 30 országban.

rebecca, testi, olasz, ékszer, dizájn, kiegészítő, fashionwatch, rúzs és más

Divatos és egyedi kollekciók

A Rebecca ékszerek sajátossága, hogy nemcsak művészi színvonalon megkomponáltak, mindig az aktuális divathoz illeszkednek, és személyre szabottak is. Több kollekciót is jegyez a márka, köztük az egyik legnépszerűbb a My World, vagyis Én Világom fantázianévre hallgató kollekció, amely nevében hordozza különleges tulajdonságát. A betű charmok és medálok miatt egyedivé és személyre szólóvá tehető bármilyen nyaklánc vagy karkötő.

rebecca, testi, olasz, ékszer, dizájn, kiegészítő, fashionwatch, rúzs és más

My World – Amikor egy karkötő elmondja a történeted

Fejezd ki magad, viseld a missziódat, vállald a gondolataid bátran egy ékszerrel, amely ráadásul stílusos, divatos és minőségi.

Elhiszed, hogy egy karkötő képes elmondani a történeted a külvilágnak? Hiszen azzal, hogy egy személyre szóló charmot, ikont, emblémát, szimbólumot,
betűkombinációt viselsz rajta, sokatmondóan kommunikálsz. Ez egy olyan egyedülálló ékszer, amelyet te magad hívsz életre azáltal, hogy kiválasztod hozzá azokat a charmokat, amelyek leginkább kifejezik a szenvedélyedet, a szeretetedet, a személyiségedet, az ambícióid. Persze, nemcsak számodra tökéletes önkifejezési mód, de szeretteidnek is elmondhatsz egy személyes és feledhetetlen üzenetet általuk. A „My World” kollekcióban Rebecca az érzelmeket teszi főszereplővé.

rebecca, teati, olasz, ékszer, dizájn, kiegészítő, fashionwatch, rúzs és más

A tekintetet vonzó bronz bevonat csodásan csillog a rozsdamentes acélékszeren, amelyet különleges és minőségi kiegészítők díszítenek. Köztük vannak Swarovski kristályok és Swarovski gyöngyök, hidrotermikus kövek és 100%-ban természetes és valódi bőr is.
A fotókon is tökéletesen és ízlésesen fejezheted ki gondolataidat a My word ékszerekkel. Légy bátor és egyedi, fejezd ki magad Rebecca ékszerekkel!

Weboldal/webshop: www.fashionwatch.hu

Kapcsolódó bejegyzések