Post Image

ÖKOTUBUS ÉS NETLOCK: ÚJDONSÁGOK A FÉNYVÉDELEMBEN

Rúzs & Más / 2021-05-13

A nap sugarai az érzékeny bőr számára a legveszélyesebbek, ezért aki állandó vagy időszakos bőrérzékenységgel küzd, különös gondot kell fordítania a fényvédelemre. A Vichy Capital Soleil napozói minden bőrtípus számára optimálisak, megfelelő használatuk garantálja a leégésmentes, fokozatos barnulást. Ám a Capital Soleil név mostantól nemcsak bombabiztos napozókon szerepel, hanem egy különleges öregedésgátló arcápolón is!  Ismerjétek meg közelebbről a Vichy-féle fényvédelmet és az idei újdonságaikat:

Páncélként véd, mégis pillekönnyű

A Capital Soleil UV-AGE DAILY Netlock technológiát alkalmaz: Nagyon magas, széles spektrumú UVA és UVB elleni védelemet biztosít, miközben összefüggő bevonatban rögzíti a fényszűrőket: ultra könnyű réteg, láthatatlan végeredménnyel. Az UV-szűrök legtöbbször olajos fázisban stabilizálhatók, így a szakemberek számára sokszor nehéz azokat egyszerre jól védő és kellemes állagú formulába integrálni. Az új formula titka a Vichy által újonnan szabadalmaztatott Netlock technológia. Ez az innováció az emulzió elvén nyugszik. Az UV-szűrők gél mikrocseppekbe kerülnek, amelyek a bőrre felkenve ultravékony, egyenletes és ellenálló fimréteget képeznek.

CAPITAL SOLEIL HIDRATÁLÓ NAPTEJ ÖKOTUBUSBAN

A Vichy Laboratóriumának Capital Soleil termékcsaládjában az új Vichy Capital Soleil környezettudatosan tervezett naptej (SPF50+) hialuronsavat és vulkanikus eredetű Vichy Termálvizet tartalmaz. Vízálló, hipoallergén és bőrgyógyászati ellenőrzés mellett, érzékeny bőrön tesztelték. Az egész család számára használható, arcra és testre egyaránt. A Vichy elkötelezett az óceánok élővilágának védelme mellett, éppen ezért tette elérhetővé ezt naptejet ebben a környezetbarát ökotubusban. Ez a készítmény a naptejek egészen új változatának előfutára, hiszen össztetétele 94%-ban* biológiailag lebomló, ezáltal is hozzájárulva vizeink tisztaságának megőrzéséhez. (*A fényszűrőkkel együtt 71%-ban.)

vichy, capital soleil, napozó, fényvédő, ökotubus, uv age daily, mindennapi fényvédelem, anti-aging fényvédő arcápoló, ultrakönnyű, rúzs és más

A Capital Soleil környezetbarát naptej kétféle kiszerelésben kapható:
75 ml, ajánlott fogyasztói ár: 3999 Ft,  200 ml ajánlott fogyasztói ára: 6499 Ft

CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY NAPPALI FÉNYVÉDŐ FLUID PHOTO-AGING ELLEN

Mi lenne, ha az új bőröregedés elleni megoldás a továbbfejlesztett mindennapi fényvédelem lenne?
Több éves kutatás után a Vichy Laboratóriuma létrehozta az UV-védelem új generációját. Az új UV-AGE DAILY SPF 50+ hatékony védelmet nyújt a bőr számára, miközben aktív összetevőinek köszönhetően segít a ráncok és a sötét foltok csökkentésében. A fényszűrőkön kívül peptideket, niacinamidot, probiotikus frakciókat és vulkanikus eredetű Vichy Termálvízet tartalmaz. A bőrön olyan ultravékony, egyenletes és ellenálló fimréteget képez, amely engedi lélegezni a bőrt és nem hagy fehér réteget. 

vichy, capital soleil, napozó, fényvédő, ökotubus, uv age daily, mindennapi fényvédelem, anti-aging fényvédő arcápoló, ultrakönnyű, rúzs és más

Egy rövid video Marion Nielsen, a Vichy Tudományos Igazgatójával arról, hogyan kell a UV-Age Daily-t használni:

Az új Capital Soleil UV-AGE DAILY olyan speciális fényvédő, amely nem csupán az UV-sugárzás ellen nyújt védelmet, hanem a bőröregedés ellen is, az alábbi összetevőinek köszönhetően:
– 2% niacinamid: B3-vitaminként is ismert, csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát.
– 4% peptidek: aminosavak rövid láncolatai, segítenek a bőröregedés jeleinek tompításában.
Probiotikus frakciók: fermentáció segítségével kinyert hatóanyag, amely védi a bőrbarriert.
– Vulkanikus eredetű Vichy Termálvíz: 15 féle ásványi anyagot tartalmaz, támogatja a bőr természetes védekezőképességét.
– Szemirritációt minimalizáló formula. Hipoallergén, nem komedogén, bőrgyógyászati és szemorvosi ellenőrzés mellett tesztelt. Érzékeny bőrre is alkalmazható.
– Szilikonmentes.

 

Kapcsolódó bejegyzések