Post Image

NYUGTATÓ FUVALLAT IRRITÁLT BŐRRE: CICAPLAST B5 SPRAY

Rúzs & Más / 2021-08-09

Talán nem véletlen, hogy a világon a legtöbb bőrgyógyász a La Roche-Posay termékeit ajánlja pácienseinek. A márka rendkívül innovatív, és minden bőrproblémára kínál különféle személyre szabható megoldásokat. Legújabb készítménye, a Cicaplast B5 spray érintés nélkül segít a felborult egyensúlyú és érzékeny bőrbarrier megnyugtatásában és helyreállításában.

A sérült bőr és annak megnyilvánulásai negatívan befolyásolják életminőségünket is. Minden ötödik, ilyen problémával küszködő válaszadó szerint ez a jelenség gyakran szorongáshoz, depresszióhoz, valamint önbizalomvesztéshez is vezethet.

„A hagyományos bőrhelyreállítási programok nem mindig kínálnak megfelelő megoldást, ugyanis a sérült bőr területei gyakran nehezen elérhetőek és fájdalmasak. Ezenkívül ezek a területek hajlamosak lehetnek a bakteriális szennyeződésre is.“ – magyarázza Anne-Laure Demessant, a La Roche-Posay márka tudományos és kommunikációs menedzsere.
„A Cicaplast B5 spray segítségével olyan hatékony megoldást szeretnénk kínálni, amelynek alkalmazása még az ilyen kritikus területeken sem okoz problémát, ráadásul mivel érintkezés sem történik, a baktériumok jelentette kockázat is mérséklődik.“

la roche-posay, lrp, cicaplast, cicaplastb5, erzekeny, bor, borapolas, bornyugtato, ruzsesmas

A BŐR MIKROBIOMOT TISZTELETBEN TARTÓ ÖSSZETEVŐK

A spray a bőrgyógyászatban is ismert összetevőket tartalmaz, amelyek azonnal megnyugtatják az irritált bőrt, és segítenek helyreállítani a bőrbarriert. Úgy fejlesztették ki, hogy ne szárítsa a bőrt, és tiszteletben tartsa mikroflóráját. Bebizonyosodott, hogy az egészséges mikrobiom felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, mérsékli a gyulladást és csökkenti a fertőzés kockázatát.

– 5% PANTENOL (B5-vitamin) – azonnal megnyugtatja a bőrt, csökkenti a diszkomfort-érzetet
– MADECASSOSIDE – serkenti a bőr megújulását
– RÉZ /MANGÁN – segít a bőrfelszín helyreállításában
– MANNÓZ – probiotikus cukor

Az érintésmentes használatnak köszönhetően az áttetsző textúra csökkenti a baktériumok által okozott szennyeződés kockázatát. Széles diffúziós fúvókája lehetővé teszi a permet alkalmazását az irritált és fájdalmas bőr nehezen elérhető területein is.

la roche-posay, lrp, cicaplast, cicaplastb5, erzekeny, bor, borapolas, bornyugtato, ruzsesmas

HATÉKONY ÉS MEGNYUGTATÓ ÁPOLÁS EGYENSÚLYÁT VESZTETT, IRRITÁLT BŐRRE

A klinikai vizsgálatok támasztják alá, hogy csökken a sérült bőr irritációjának mértéke. Mindemellett a készítmény segít helyreállítani a bőrbarrier működését egyaránt.

53% A bőrbarrier funkcióinak javulása 1 órán belül
-40% Kevésbé száraz bőr 15 perc elteltével

A Cicaplast B5 spray toleranciáját érzékeny bőrön tesztelték bőrgyógyászati és szemorvosi kontroll mellett. Hipoallergén, nem tartalmaz alkoholt, illatanyagot vagy bőrszárító összetevőket. A spray alkalmas felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

Az új Cicaplast B5 bőrnyugtató spray és a Cicaplast B5 balzsam tökéletesen kiegészítik egymást, megfelelő ápolást nyújtva az irritált bőr számára.

Kapcsolódó bejegyzések