Post Image

NYERJ A DERMO ROADSHOW-N, A KULCS QUALITY PATIKÁKBAN!

Rúzs & Más / 2022-11-15

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák ezentúl bőrápolási kérdésekben is szakértő válasszal és széles termékkínálattal várják a bőrproblémákkal élőket, a tudatos bőrápolókat és bőrápolás iránt érdeklődőket! Ezt hirdetve indították el a Nagy Dermo Roadshow-t országszerte 37 Kulcs Quality Patikában. November 30-ig ingyenes bőrápolási tanácsadással, termékmintákkal és nyereményjátékkal várnak minden érdeklődőt! 

A KULCS QUALITY PATIKÁK

Két éve indult útjára a 210 családi patikát tömörítő Kulcs Patikák ún. Kulcs Quality Programja, amelybe a leginnovatívabb patikatulajdonosok jelentkeztek először. Quality Patikává válni ugyanis nem csak komoly döntés és munka eredménye, hanem egy új látásmód, gondolkodás elsajátítását is jelenti.
A komplett belsőépítészeti átalakítás mellett új kereskedelmi és marketing gyakorlatokat kell alkalmazni, a termékkínálat átalakításával, a dolgozók motivációs és tréning rendszerének átalakításával is együtt jár. A program sikerét mutatja, hogy ma már 37 átalakított, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó Kulcs Quality Patika működik az országban és még idei átadással további négy nyitása várható.

dermo roadshow, kulcs patika, kulcs quality patikak, borapolasi szaktanacsadas, ruzs es mas, nyeremeny, gyogyszertar, borapolas

A budapesti Royal Kulcs Quality Patika

A BŐRÁPOLÁS SZAKÉRTŐ PATIKÁI

A Kulcs Quality Patikák a “Bőrápolás Szakértő Patikái” koncepciót szakképzett bőrápolási tanácsadókkal valósítják meg. Ehhez kapcsolódóan egy olyan belső, bőrápolási szakmai program vette kezdetét az elmúlt időszakban, amelyben kozmetikus, bőrgyógyász és a legfrissebb innovációk őrei, a dermokozmetikai márkák legjobbjai lettek a gyógyszerészek partnerei.

dermo roadshow, kulcs patika, kulcs quality patikak, borapolasi szaktanacsadas, ruzs es mas, nyeremeny, gyogyszertar, borapolas

„Dolgozóink ezentúl rendszeresen modern, egyedi bőrápolási szakmai tudással bővítik ismereteiket, amelyet a Quality Patikákban található kiemelten széles dermokozmetikai- és egyéb bőrápolási termékválaszték egészít ki.Ezzel megnyugtató helyet, akár azonnali segítséget kínálunk a bőrproblémákkal élőknek és minden tudatos bőrápolónak.” – mondta dr. Bárd Réka, a Dermo Roadshow nagykövete
“Természetesen a koncepciónk nem jelenti azt, hogy a bőrgyógyász orvosok munkájának határát érintsük. Az általuk felállított diagnózist és javasolt termékeket nyilvánvalóan tiszteletben tartjuk, ugyanakkor a használatukban vagy a kiegészítő terápiák választásában sokat tudunk segíteni. Ezenkívül ne felejtsük el, hogy a patika sok esetben a vásárló első olyan pontja, ahol kapcsolatba lép az „egészségüggyel”. Azonnal elérhető segítséget nálunk mindig kapnak a betérők, és sosem mulasztjuk el, hogy jelezzük azt, amikor már orvoshoz kell fordulni.”

A Nagy Dermo Road Show koncepcióban a legismertebb, legelismertebb dermokozmetikai márkák vesznek részt szakmai együttműködőként, amelyek sokat tesznek hozzá tréningjeikkel, szakmai tapasztalataikkal, termékeikkel a programot hirdető DERMO ROADSHOW-hoz: a BIODERMA, a VICHY, a LA ROCHE-POSAY, a CERAVE, az URIAGE, az APIVITA valamint a PLANTHÉ

Vegyél te is részt részt a Nagy Dermo Roadshow-ban, amellyel a Kulcs Patikák elindítják a Bőrápolás Szakértő Patikai Programot!
Fókuszban az ARCÁPOLÁSI RUTIN kialakítása – tökéletesítd vagy alakítsd ki tudatos bőrápolási szokásaidat a Kulcs Patikák bőrápolási tanácsadói segítségével! Minden érdeklődőt hasznos tanácsokkal, széles termékválasztékkal, termékmintákkal és szuper nyereményjátékkal várnak 37 Kulcs Quality Patikánkban az ország különböző pontjain!

A DERMO ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK november 2-30. között várja a bőrápolási tanáncsok és válogatott termékek iránt érdeklődőket a Quality Patikákban, valamint online!

ONLINE JÁTÉK NOVEMBER 2-30. KÖZÖTT: www.kulcspatikak.hu
A játékban két egyszerű kérdés megválaszolásával és néhány adat megadásával lehet részt venni.

Főnyeremény:
– 2 személyes wellness hétvége a balatonalmádi Hunguest Bál Resortban
További nyeremények:
– 10db 50 ezer Ft értékű dermokozmetikai csomag a Dermo Roadshow szakmai partnerei termékeiből válogatva
– 10db Kulcs Patikák arctörölköző

Kapcsolódó bejegyzések