Post Image

A NYÁR ILLATA VÉGRE MEGÉRKEZETT, TENGERÉSZ STÍLUSBAN!

Rúzs & Más / 2018-05-03

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER legújabb, limitált kiadású női illatával akár jöhet is a nyár! Friss, gyümölcsös, virágos és könnyű – a vitorláson vagy vízparton töltött napok csodás hangulatára emlékeztet. Az s.Oliver Feels Like Summer illata pontosan azt tükrözi, amit a neve és a megjelenése: hamisítatlan, vidám nyári hangulatot. A szezonhoz remekül illik az új parfüm tengerész stílusa, amely egyenesen a legforróbb évszak felé veszi az irányt. Mindazoknak, akik élvezik a nyár könnyedségét, és szeretnék, ha ez az érzés az illatukban is visszaköszönne.

2018 nyarának illata

A nyár egyet jelent a a kellemes estékkel, a kikötői stégen elfogyasztott finom koktélokkal, és természetesen az ezekhez kapcsolódó illatokkal – hiszen minden nyár emlékeket hoz magával, élményekből, illatokból és színekből összeálló mozaikokat. Ezt a különleges hangulatot sikerült megragadnia az s.Oliver Feels Like Summer parfümnek, mely ragyogó, pillekönnyű és élénk – akárcsak 2018 nyara!

s.Oliver Feels Like Summer, nyári illat, rúzs és más

Virágosan friss illatkompozíció

Nyári fuvallatra emlékeztető fejillat: a grépfrút, a citrom és a bergamot felfrissítik az érzékeket. A virágos szívillatnak köszönhetően az s.Oliver Feels Like Summer rendkívül nőies kiegészítő. Az alapillatban a karakteres aromák finoman lecsillapodnak. Nyáriasan könnyed, varázslatos kompozíció. Ára: Eau de Toilette, 30 ml, 5370 HUF

Tengerész stílus

A tengerész stílus a kék-fehér csíkos mintából, hangsúlyos piros elemekből és a horgonyos dekorációból áll össze. Ezzel a megjelenéssel akár tengerre is szállhatunk, vagy éppen otthon, a fürdőszobába csempészhetjük egy mutatós dekorációs elemként a nyári trendet. Mert a tengerész stílus nemcsak a tengerparti sétákhoz illik, de a mindennapokban is nyári hangulatot és jókedvet ébreszt.

s.Oliver Feels Like Summer, nyári illat, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések