Post Image

ENERGIZÁLD, SZÉPÍTSD A BŐRÖD NAPI 2 PERCBEN!

Rúzs & Más / 2021-10-08

Ha új megoldást keresel az arcbőröd természetes szépségének kiemelésére, akkor az ageLOC Boost System-et neked találták ki! Mindössze napi két percben az ageLOC Boost rendszer ragyogóbbá, rugalmasabbá és teltebbé teszi a bőrt, miközben gyengéd hámlasztást nyújt, és serkenti a sejtmegújulást az arcbőr láthatóan simább, fényesebb és fiatalosabb megjelenéséért.

Napi rutin extrákkal

Ez a rendszer az ageLOC Boost készülék váltakozó pulzáló mikroáram-technológiájával és az Activating Serum hatékony összetevőivel együttesen élénkíti, finomítja a bőr textúráját, láthatóan javítja a bőr feszességét és rugalmasságát, hogy egészségesebb, ragyogóbb legyen a bőröd megjelenése.

Az ageLOC Boost váltakozó impulzusú mikroárammal optimalizálja és energizálja a bőrt a fiatalosabb megjelenéséért. Ez az áram adott időközönként pozitívról negatív töltésre vált, hogy ezáltal stimulálja a bőrt. Ezzel a típusú mikroárammal
véletlenszerűen változik a pulzálások hosszúsága, amelyek töltése minden 2,4. másodpercben kiegyenlítődik.

Hogy miért? Az Activating Serum termékkel együtt használva a mikroáram képes optimalizálni és élénkíteni a bőrt, a fiatalos arcszín jegyében.

nu skin, ageloc boost, activating serum, arcapolas, valtakozo aram, ruzs es mas, borapolas, antiaging

Látható eredmények már 7 nap után

– A szabadalomra váró változó impulzusú mikroáram élénkíti, felfrissiti az arcbőrt, ezáltal egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr megjelenése
Fokozza a bőrtömörséget és a bőr rugalmasságát, kiemelve a bőr természetes szépségét.
Javítja a bőr tónusát, fokozza a ragyogását.
– Segít megelőzni a korai bőröregedés kialakulásának jeleit, és fenntartja a bőr fiatalos megjelenését.
– Gyengéd hámlasztó hatásával segíti a sejtmegújulást és láthatóan finomabb, ragyogóbb és fiatalosabb arcbőrt eredményez

Így használd,naponta egyszer: 

Tisztítsd meg az arcodat egy tetszőleges Nu Skin arctisztítóval, majd használj tonikot.

1. lépés:
Húzd végig az ujjad az érintőfelületen alulról felfelé, hogy ezáltal bekapcsold a készüléket.

2. lépés:
Adagolj három pumpányi ageLOC Boost Activating Serumot a készülék vezető felületére.
Dolgozd el az arcod egyik oldalán.

3. lépés:
A szerum aktiválásához húzd végig az ujjad az érintőfelületen alulról felfelé. Ezt követően tedd az archodhoz majd simitsd az arcodon felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal.

4. lépés:
Ismételd meg a 2. és 3. LÉPÉST az arc másik oldalán.

5. lépés:
A készülék a 2 perces kezelés után automatikusan kikapcsol. A felületen megmaradt Activating Szerumot maszírozd a bőrődbe. Majd végezd el a bőrápolási rutinod további lépéseit.

Az Activating Serum hatóanyagai: 

A Ragyogásfokozó összetevők (tengerpartililiom-kivonat (CEA) a C-Vitamin és a niacinamid) üdébbé és élettel telivé varázsolják az arcbőrt.

Az Ausztrálcitrom-kivonat, amely gyengéd hámlasztó hatásával javítja a bőr tónusát, láthatóan simább és fiatalosabb arcbőrt eredményez.

A Bőrerősítő és teltséget adó összetevők (almakivonat, lencsekivonat, görögdinnye-kivonat és kétféle hialuronsav) hidratálja és puhítja a bőrt, fokozza a bőrteltséget és a bőr rugalmasságát, kiemelve a bőr természetes szépségét.

Az ageLOC keverék a bőröregedés látható jeleit a kialakulás forrásánál veszi célba a fiatalos, élénk megjelenés megőrzése érdekében.

 

Kapcsolódó bejegyzések