Post Image

NÖVÉNYI KOLLAGÉNNEL A KONTÚRVESZTÉS ELLEN

Rúzs & Más / 2020-02-14

Az Yves Rocher egy teljesen új arcápoló termékcsaládot mutatott be a napokban a megereszkedés és az arcbőr öregedéseinek egyéb jelei ellen. A vadonatúj Lifting Vegetal termékcsalád a kontúrvesztés és a ráncok kialakulása ellen egy vadonatúj hatóanyaggal küzd: a növényi kollagénnel.

Az Yves Rocher kutatóit lenyűgözte az indás ínfű ellenálló képessége és kivételes életereje. A növényt közelebbről megvizsgálva megállapították, hogy ezen tulajdonságait kiemelkedően magas növényi kollagéntartalmának köszönheti. A növényke sejtjeit laboratóriumi körülmények közt megsokszorozva olyan szabadalmaztatott koncentrátumot készítettek, amely energiával tölti fel a bőrsejteket és segít megerősíteni a bőrt.

A Lifting Vegetal termékcsalád tagjai azonnali és hosszútávú bőrfeszesítő hatást fejtenek ki, rendkívül kellemes illatúak és praktikusan kialakítható velük a bőrünk számára legkedvezőbb arcápolási rutin. Nem könnyű egy kedvencet kiemelni, mivel a Ragyogást adó folyékony arcápoló nagyon látványos hatást nyújt apró fényvisszaverő részecskéivel, amelyek azonnali ragyogást adnak a bőrnek, a Lifting hatású szérum viszont azonnali megemelő-feszesítő hatásával nyűgözött le.

A Rúzs és Más kipróbálta: Lifting Vegetal Lifting hatású szérum arcra és nyakra

Új termékcsalád, új hatóanyaggal harcol a megereszkedés ellen a növények bámulatos erejével, növényi kollagénnel.

Sajnos eljutottam abba a korba, amikor a V-ből A-ba jelenség kézzelfogható valósággá válik, azaz elkezdenek megereszkedni az arc egykor volt feszes kontúrjai és elsőként az állvonalon meg is mutatkozik a kontúrvesztés. Mivel a teszteredmények igen bíztatóak, a termék rendkívül koncentrált és 98%-ban természetes összetevőkből áll, kíváncsian vágtam bele a tesztelésbe. Legnagyobb meglepetésemre a felvitel után amint beszívódott a szérum (és ez villámgyorsan bekövetkezett), azonnali feszesítő hatást lehetett érezni. Ennyire határozott lifting hatást csak nagyon kevés arcápoló fejt ki! A szérum virágos illata minden alkalommal kora nyári hangulatot idéz fel bennem. Tipp: tapasztalatom szerint ezt a szérumot utolsó lépséként érdemes használni a bőrápolási rutinunkban, mivel így marad meg legjobban a lifting hatás.

A termékcsalád tagjai: Lifting hatású nappali krém arcra és nyakra (10490 Ft/50 ml), Lifting hatású éjszakai krém arcra és nyakra (10490 Ft/50 ml), Ragyogást adó folyékony lifting arcápoló (10490 Ft/50 ml), Lifting hatású szemkörnyék ápoló táskás szemekre (8290 Ft/14 ml), Lifting hatású szérum arcra és nyakra (10990 Ft/30 ml)

Új termékcsalád, új hatóanyaggal harcol a megereszkedés ellen a növények bámulatos erejével, növényi kollagénnel.

Kapcsolódó bejegyzések