MI REJTŐZIK EGY MODERN FÉRFI SZERSZÁMOSLÁDÁJÁBAN?

Rúzs & Más / 2016-10-11

A férfiaknak nem csak a bőrük különböző, de másképp is viszonyulnak a bőrápoláshoz, mint a nők. Amíg a nők leginkább a nőiességüket és a szépségüket szeretnék kihangsúlyozni bőrük ápolásával, a férfiak a bőr védelmében és megerősítésében látják a mindennapi bőrápolás lényegét.
Sokan még mindig idegenkedve közelítenek a piperepolcokhoz, mert a gyors, egyszerű és hatékony megoldás hívei a bőrápolók vásárlása terén is. Az ő kedvencük lesz a Nivea Men új ajándékcsomagja, ami egy igazi szerszámosládába bújtatott bőrápoló csomag.

Nivea Men Sensitive

Ezzel már nem csak az ápoltság és az egészséges külső, de a bőrápolók csomagolása is hasznukra válhat. A praktikus csomagolású ajándékdoboz év végéig kapható az üzletekben.

Nivea Men Sensitive ajádékcsomag

NIVEA MEN Sensitive ajándékdoboz (ajánlott fogyasztói ár: 5999 Ft)

Tartalma:
NIVEA MEN Sensitive borotvahab (200 ml) és borotválkozás utáni balzsam (100 ml)
A Sensitive borotválkozó termékek kamillában és E-vitaminban gazdag formulája hamamelis kivonatot is tartalmaz, mely azonnal megnyugtatja a bőrt. A borotvahab Ultra Glide technológiájának köszönhetően finomítja és puhítja a borostát, így lehetővé teszi a könnyű és kíméletes borotválkozást. A borotválkozás utáni balzsam rendszeres használata segít javítani az érzékeny bőr állapotán. A Sensitive termékek alkoholmentesek, így kíméletes borotválkozást tesznek lehetővé érzékeny bőrűek számára.

Nivea Men Sensitive After Shave Balzsam

NIVEA MEN Sensitive tusfürdő (250 ml)
Új energiahullám a testnek, az arcnak és a hajnak. A visszafogottan férfias illatú, bambusz kivonatot tartalmazó kímélő formula egyszerre frissíti és ápolja a bőrt.

NIVEA MEN Creme (75 ml)
Az első, férfiak számára kifejlesztett univerzális krém. Alkalmazható arcra, testre és kézre – bárhol, ahol a bőrnek szüksége van rá. Friss, könnyed összetétele lágyítja a bőrt és véd a kiszáradás ellen. Nem ragad és gyorsan beszívódik.

Nivea Men Creme

NIVEA MEN Invisible for Black&White Power golyós dezodor (50 ml)
A NIVEA laboratóriumában elsőként kifejlesztett izzadásgátló egyedülálló technológiájának köszönhetően csökkenti a fehér foltok kialakulását a fekete és a sárga foltok megjelenését a fehér ruhákon. Emellett 48 órás védelmet nyújt az izzadás ellen és ápolja a bőrt. Nem tartalmaz etil-alkoholt.

MI REJTŐZIK EGY MODERN FÉRFI SZERSZÁMOSLÁDÁJÁBAN?
4 (80%) 14 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések