Post Image

TEJ ÉS KÁVÉ IDEÁLIS FRIGYE NESPRESSO MÓDRA

Rúzs & Más / 2019-04-10

Nagy valószínűség szerint hozzám hasonlóan Te is tejjel kortyolod el a reggeli kávéd, mivel a statisztikák szerint a világ kávéfogyasztóinak háromnegyede tejjel issza a kávéját! A Nespresso-t évek óta foglalkoztatja, hogy mi az az ideális ízvilág, testesség, keserűség, savasság és aroma, amit a tejes kávéreceptek kedvelői keresnek. Az új BARISTA CREATIONS kapszulakollekciót kifejezetten a tejjel készülő kávékhoz fejlesztették ki, így legyen szó akár egy édeskés, krémes cappuccinóról, esetleg egy rövid, intenzív cortadóról, a BARISTA CREATIONS kávékapszulák között mindenki megtalálja a kedvenc tejes receptjével tökéletesen harmonizáló őrleményt.

Nespresso, barista creations, tejeskávé, tej, kávé, rúzs és más, edition

Tudomány a kávé mögött

A baristák hozzáértése és kreativitása, valamint a tej mesteri adagolása tökéletes harmóniát teremt a kávé összetett ízvilágával így téve egyedivé a kávézók klasszikus receptjeit. A Nespresso ezt a szakértelmet szerette volna megosztani az otthoni kávézás szerelmeseivel is. Ehhez a cég a kávégyártás eddig ismeretlen, új szemléletét alakította ki. A tejes receptek elkészítéséhez tökéletes kávéőrlemények kifejlesztéséhez a legkülönbözőbb területek szakértői hat éven át tanulmányozták a kávé és a tej optimális kölcsönhatásához szükséges feltételeket és a világ különböző tájairól származó kávéfajtájkat.

BARISTA CREATIONS: az új állandó kávékollekció

A Nespresso BARISTA CREATIONS őrleményei azok számára tökéletesek, akik a kávéjukat tejjel fogyasztják, ám mégis az ideális keserűséget, krémességet, testességet és karakteres ízvilágot keresik italukban. A termékcsalád 3 tagja segítségével bárki megtalálhatja a számára ideális kávét, amelynek tulajdonságai tökéletesen érvényesülnek tej hozzáadásával. Mindegyik őrleménnyel számtalan különböző kávérecept készíthető el, a rövid és intenzív cortadotól, egy hosszabb, lágyabb latte-ig.

Nespresso, barista creations, tejeskávé, tej, kávé, rúzs és más, edition

A BARISTA CREATIONS sorozat tagjai:

Chiaro (olaszul azt jelenti: “világos”): A brooklyni baristák által inspirált Chiaro a lágy és édeskés kávéreceptekhez készült. Kenyai és indonéziai Arabica kávék keveréke, melyek egy kifejezetten lágy pörkölést kaptak. Ennek köszönhetően, egy kis tej hozzáadásával karamellás és édes-kekszes ízjegyeket fed fel.

Scuro (olaszul azt jelenti: “sötét”): A melbourne-i baristák ihletésével született Scuro tökéletes harmóniát alkot a tej és a kávé pörkölt ízjegyei között. Kolumbiai és etiópiai Arabica kávék keveréke, mely tejjel elkészítve intenzív, pörkölt, mégis kiegyensúlyozott – vagyis tökéletes választás egy intenzív cappuccino elkészítéséhez.

Corto (olaszul azt jelenti: “rövid”): A spanyol baristák ihlette Corto erőteljes íze és sűrű, szirupos textúrája kiváló választás azokhoz a receptekhez, amelyekhez csak egy kevés tejre van szükség. Sötét pörkölésű afrikai Arabica és Robusta kávék keveréke, melynek mélysötét színe, fűszeres aromája, intenzív pörköltsége és füstössége remekül érvényesül a tejjel. Ideális egy hagyományos spanyol cortado recepthez.

TEJ ÉS KÁVÉ IDEÁLIS FRIGYE NESPRESSO MÓDRA
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések