Post Image

NEMSOKÁRA ITT AZ ÚJ, LUXUSTÓL IHLETETT BALDESSARINI

Rúzs & Más / 2019-09-16

Legyen szó oldtimerekről, órákról, férfiruházatról, borról vagy szakácsművészetről – a luxusipar minden ága azokból él, akiknek csak a legjobb minőség felel meg. Az általuk támasztott kereslet határozza meg a luxus szegmens kínálatát. A luxus szakértőinek véleménye inspirál és mércéket állít – a többiek az ő életstílusuk alapján orientálódnak, az általuk nagyrabecsült használati tárgyakból, ruhákból és kozmetikumokból merítenek ihletet.
A Baldessarini Fragrances az illatok szerelmeseinek szenteli kompozícióját, amelyet magabiztos stílus, elegancia, letisztult luxus és erőteljes férfiasság jellemez: Baldessarini Black. A különleges összetevők annak a Baldessarini illatklasszikusnak az új, intenzív változatát hozzák létre, amely a márka első és a mai napig legsikeresebb illata. Ez ihlette a Baldessarini Black újdonságát, amely 2019 szeptember végétől lesz kapható.

Az illatklasszikus intenzív változata

A Baldessarini illata 2002-ben fektette le a márka alapkövét. A klasszikus, férfiasan markáns eau de cologne már rögtön a felütésben erőteljes, lendületes, majd következik elegáns a pacsuli, amely a Baldessarini illatok alapjegye. A Baldessarini illata már a megjelenését követő évben is jelentős díjakat nyert el, például FIFI Awardot a „Haute Couture újdonságának legjobb parfümje” és a „Legjobb új flakon” kategóriákban. A Baldessarini Black az úttörő illat intenzív folytatása – nem eau de cologne, hanem gazdag összetételű eau de toilette.

Baldessarini black, black, luxus, intenzív, erőteljes, meghítározó, illat, edc, férfi, férfiiillat, rúzs és más

Értékes. Magabiztosan elegáns. Luxus.
A szakértőnek készült, aki értékeli a kiválóságot és a klasszikus illat mellett egy szokatlanul markáns, erősen kifejező kompozíciót kíván használni.

Az illatkompozíció

A Baldessarini Black részletgazdag, fás illat, amely az első másodperctől kezdve különösen intenzív illaakkordokkal vonja magára a figyelmet. Kesernyésen bizsergető rózsabors és aromás bazsalikom találkozik a hűvös, férfias jég-akkorddal. A szívjegyben kibontakozik a meghatározó pacsuli, amely újabb dimenziót nyer a misztikus mirhától és a bódító muskátlitól. Az illat mélységének leszáradásában klasszikus eleganciát kölcsönöz – a vadbőr akkordok, a balzsamos szuhar füstössége és a tonkabab meleg, stílusos hátteret alkotnak, kifinomultan hangsúlyozva a fej- és szívillat markáns összetevőit

Fejillat
rózsabors | bazsalikom | jég-akkord
Szívillat
muskátli | pacsuli | mirha
Alapillat
tonkabab | balzsamos szuhar | vadbőr-akkord

erőteljes – fás – markáns

Tartalmas illat a hozzáértők számára, akik eleganciát és stílust szeretnének viselni.

Eau de Toilette, 55 ml, 17 723 HUF
Eau de Toilette, 75 ml, 24 168 HUF

Baldessarini black, black, luxus, intenzív, erőteljes, meghítározó, illat, edc, férfi, férfiiillat, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések