Post Image

NEM MINDEGY MILYEN ÁSVÁNYVÍZ PERMETET HASZNÁLSZ!

Rúzs & Más / 2019-07-25

A természetes most trendi, és mi természetesebb annál, mint a forrásból merített és érintés nélkül palackozott termálvíz? Ám sokan még mindig azt hiszik, hogy a termálvíz-permetek csak nyáron hasznosak, és tulajdonképpen mindegy, melyiket választjuk. Pedig egész évben segítenek a bőrápolásban, és mivel a természet más-más módon hozza létre őket, különféle összetétellel és tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Vichy Termálvíz az UNESCO által is védett vulkáni területen tör fel a felszínre, ezért kiemelkedően magas az ásványianyag-tartalmaErősíti a bőrbarriert az olyan külső hatásokkal szemben, mint például a környezetszennyezés, így arctisztítás után egész évben hasznos, főleg, ha városban lakunk.

Bőrerősítő és szuperhidratáló rutin részeként használhatjuk rétegezve is: Vichy Termálvíz permet + Minéral 89 Hyaluron-Booster + Aqualia Thermal arckrém.

Mindkét módszer segít késleltetni a bőröregedés jeleit az arcbőrünkön!

termálvíz spray, la roche-posay, vichy, vízpermet, rúzs és más

Ára: 150 ml, 2 799 Ft

A La Roche-Posay Termálvíz a franciaországi La Roche-Posay gyógyfürdőben segít a komoly problémákkal küzdő (ekcémás, égési sérült stb.) betegeknek, de permet formájában is kapható. Szelénben gazdag, bőrnyugtató, irritációt csökkentő hatású, így kifejezetten ajánlott érzékeny bőrűeknek a minden napi arctisztítását követően.

Átmeneti érzékenységre is kiváló, például arckezelések vagy esztétikai beavatkozások után, vagy az olyan erőteljesebb öregedésgátló hatóanyagok mellé, mint a retinol.

termálvíz spray, la roche-posay, vichy, vízpermet, rúzs és más

Ára: 150 ml, 2 399 Ft

Kapcsolódó bejegyzések