Post Image

NEM KELL VÁLASZTANI CUKRÁSZDA ÉS PARFÜMÉRIA KÖZT!

Rúzs & Más / 2019-04-30

Az olasz édesség és fagylalt iránti szeretet inspirálta az egyik legelegánsabb itáliai márka, a Bvlgari tavaszi illatkollekcióját. A Bvlgari új, izgalmas kampányban mutatja be a #CHOOSEYOURTREAT”-et, melyben az Omnia illat kényeztetésre invitálja a hölgyeket a világ minden részéről. Az inspiráció a tömény, római gyönyör, ahol az Omnia illatok édessége, ragyogása és bonbon formájú csomagolása tökéletesen hozza a sütemények színkavalkádját. A lédús grapefruit és gránátalma gazdagsága, az édes rózsa és a fenséges vanília belégzése provokálja csak igazán az érzékeket!
A cukrászda és a parfüméria kombinációja igazán különleges élményt nyújt az illat- és édességrajongóknak egyaránt! Siessünk, mert a Bvlgari Omnia Kollekciója csak korlátozott ideig elérhető az üzletekben!

A limitált kiadású Omnia Kollekció termékei

Omnia Crystalline, amely a ropogós Ázsiai nashi körte jegyekkel ellátott gyümölcsös, frissítő illat. Sokoldalú, mint egy kristály – különböző illatok egyesülnek benne, létrehozva egy csodás, eredeti esszenciát.

bvlagri, omnia, collection, bulgari, chooseyourtreat, rúzs és más

A nyár zamata – sugárzó és színes, akár a korall; folyékony, akár a víz, melyben él; légies, mint a szirmok és érő virágok illata – a Bvlgari Omnia Coral üvegébe lepárolva. Üde, hibiszkuszos jegyek egy kis gránátalmával megbolondítva. Egy színekben gazdag illatélmény, mely felpezsdíti az érzékeket.

bvlagri, omnia, collection, bulgari, chooseyourtreat, rúzs és más

Az Omnia Pink Sapphire egy pezsdítő, szeszélyes illat, pont olyan napsütéses hangulatot kelt, mint a nevét is adó pink szín. A Pink Sapphire a pomeló, gránátalma és frangipáni virág vibráló keverékével lesz csillogóan izgalmas.

bvlagri, omnia, collection, bulgari, chooseyourtreat, rúzs és más

Omnia Amethyste, melyben a rózsa és írisz áztatta virágos jegyek dominálnak.

bvlagri, omnia, collection, bulgari, chooseyourtreat, rúzs és más

Mindegyik kollekciós illat 65 ml-es üvegben és egy elegáns, izgalmas limitált kiadású dobozban érkezik.

A kampány

Az Omnia Kollekció játékosságát a jégkása, a fagylalt, a torta tartó állvány és csillogó cukorkás pohár adja. Az élénk színű fotók és videók energikus jazz dallamokkal garantálják az Instagram és a Social Media eléréseket #CHOOSEYOURTREAT hashtaggel. Minden poszt, megosztás és like egyetlen következtetést von maga után: az illat maradéktalan élvezete egy tiszta, tagadhatatlan öröm.

Ha bármelyik is megragadta a fantáziádat, #CHOOSEYOURTREAT, gyere vissza a többiért is, mielőtt az édes, limitált kiadású illatok mind elfogynak.

A 4 féle illat javasolt fogyasztói ára: 30 500,- Ft/65 ml

bvlagri, omnia, collection, bulgari, chooseyourtreat, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések