Nem kell grimaszolni!

Zsolesz / 2015-07-21

Ez a korábbi Fusion termékekhez képest is sokkal nagyobb mozgásterjedelmet eredményez és biztosítja, hogy a borotva minden egyes borostát megragadhasson, az arc bármely területén.

 

Több mint egy évszázada annak, hogy King C. Gillette 1901-ben piacra dobta a világ első biztonságos borotváját. A mérnöki csúcstechnológiát precíz gyártással ötvöző Gillette termékek ettől a perctől kezdve világszerte meghatározták a borotválkozási szokásokat. A Gillette nevéhez fűződik a legelső billenőfej szabadalma és most, a FlexBall™ technológiával, sikerült ismét magasabb szintre emelni a borotválkozás élményét. Az új Fusion ProGlide FlexBall™ technológiával valóban férfiasan tökéletes az újraértelmezett borotválkozás.


A teljesen megújult, FlexBall™ technológiával ellátott Gillette Fusion ProGlide borotva legfontosabb termékjellemzői:

– Újragondolt markolat, amely nagyobb mozgásterjedelmet biztosít a fejrésznek, így az maximálisan idomul az arc vonásaihoz és minden egyes szőrszálat eltávolít

– Ergonomikusabb markolat a precíz irányíthatóság érdekében

– Változatlan megbízhatósággal rendelkező borotvabetétek, melyek az új markolatra is felpattinthatóak: a precíz mérnöki tervezéssel készült 5 penge pontos és kiváló minőségű élekkel rendelkezik, valamint enyhe nyomást igénylő pengebevonatuk akadálymentes borotválkozást tesz lehetővé anélkül, hogy a pengék húznák vagy rángatnák a borostákat

– A kényelmi és teljesítménybeli fogások a részletekben rejlenek. Krémzőcsíkjának köszönhetően a borotva még az ismételt lehúzások során is finoman siklik a bőrön, míg a penge-stabilizátor optimális távolságot tart fönn az egyes pengék között.

Kapcsolódó bejegyzések