Post Image

KÖRNYEZETBARÁT, MINŐSÉGI TERMÉKEK PICINY BOLTJA

Rúzs & Más / 2019-07-24

Kedves Rúzs és Más Olvasó!

Engedd meg, hogy bemutassuk neked pici webshopunkat, telis-tele olyan termékekkel, melyek nektek még újak lehetnek, de mi már évek óta szeretjük őket!
Reméljük megtetszik Neked történetünk!

Bori és Miki vagyunk. Kislányunk születése előtt is fontosnak tartottuk a környezetbarát és harmonikus életmódot. Miután megszületett Léna, hirtelen mindez még fontosabbnak tűnt!

Ennek a gondolatnak a mentén indult útjára a Neked! webshop.
Az elmúlt évek során többször megfogalmazódott bennünk egy bolt nyitásának a gondolata, de valahogy sohasem tűnt kerek egésznek a dolog, amíg nem vártuk a kislányunkat. Rájöttünk, most a korábbinál is tudatosabban szeretnénk élni, és úgy éreztük, eljött a pillanat, hogy elinduljon a Neked!

nekednekedconceptstore, neked!, webshop, rúzs és más, bori, dusikovaconceptstore, neked!, webshop, rúzs és más, bori, dusikova

Bori: Mindig is fontosnak találtam, hogy amit veszünk, az minőségi legyen. Az édesanyám is arra ösztönzött, hogy inkább kevesebb dolgot vásároljak magamnak, de az tényleg érje is meg. A tervezők és dizájnerek munkái már nagyon régóta vonzottak, jóval azelőtt, hogy elkezdtem dolgozni a divatvilágban. Soha nem felejtem el, amikor 16-17 évesen felültem a reggeli vonatra Pozsonyban, és elindultam Budapestre, hogy a félretett pénzemből vegyek magamnak két felsőt Nanushka akkori, pici, budai showroomjában. A pályám során minden, amibe belefogtam azt tanította meg nekem, hogy tiszteljem a kreatív, kézzel készült, minőségi munkákat. Minden ilyen termékben benne van az alkotója története, és lelkének egy pici darabja. Ennek pedig nagy rajongója vagyok!

nekedconceptstore, neked!, webshop, rúzs és más, bori, dusikova

Tudatosan keressük azokat a termékeket, amik összhangban vannak a természettel. Nem csak arra figyelünk oda, hogy milyen alapanyagokból készülnek, hanem arra is, hogy a csomagolásuk gyorsabban bomlik-e le, mint a hagyományos termékeké. Sőt, nagy előny, ha csomagolásmentesen lehet őket beszerezni.

A Neked! webshop termékeit a családunk évek óta használja, a mi otthonunkban is ezek találhatók meg, ezek a mi kedvenceink is! Főleg cseh, szlovák és német termékek, amik nem csak kiváló minőségűek, hanem a csomagolásuk is környezetbarát, műanyagmentes!

nekedconceptstore, neked!, webshop, rúzs és más, bori, dusikova

A jóga nagy kedvelőjeként egy további, itthon még ismeretlen márkát is behoztunk, melynek lebomló anyagból készült jógaszőnyege is van.

A Neked! a legemberibb webshop szeretne lenni, ahol mindenki talál magának új kedvencet elérhető áron!

nekedconceptstore, neked!, webshop, rúzs és más, bori, dusikova

 

KÖRNYEZETBARÁT, MINŐSÉGI TERMÉKEK PICINY BOLTJA
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések