Post Image

NE CSAK NÉZZ, HANEM LÁSS IS! ÉS ÓVD A SZEMED…

Rúzs & Más / 2021-03-01

Amióta az eszemet tudom szemüveg vagy kontaktlencse nélkül szinte az orromig sem látok el. Gyerkkoromban sokszor eszembe jutott, mi lesz velem felnőttként, ha már kicsinek ilyen gyenge a szemem – vajon a látásom “kitart” életem végéig? Mindehhez választottam egy olyan hivatást, ami rengeteg monitor előtt töltött idővel jár. Éppen ezért számomra mindig is fontos volt a szemem védelme, a látásom megóvása. Ennek egyik bevált módja a “szemvitamin” szedése, legalábbis amióta gyártanak ilyet, én lelkesen szedem. Mindig figyelemmel követem ezen a területen az újdonságokat. Most a nagy hagyományokkal bíró amerikai táplálékkiegészítőket gyártó Pharmanex jelentkezett egy új termékkel.

pharmanex, eye, eye formula, látás, szemvitamin, szemvédő, vitamin, táplálékkiegészítő, rúzs és más, cink, antioxidáns, lutein

Miért fontos gondoskodni a szemünkről?

Hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy a látás „alanyi jogon jár”, és ezért figyelmen kívül hagyjuk a szemünkre nehezedő terhet. Ez különösképpen igaz a mai világban, amikor a képernyőalapú technológia, a légszennyezettség és a megnövekedett élettartam miatt sanyarúbb a szemünk sorsa, mint valaha. A kiegyensúlyozott étrendből magunkhoz vett ásványi anyagok és tápanyagok segítenek fenntartani a normál látást, és a cinktartalmú étrend-kiegészítők, mint amilyen a Pharmanex Eye Formula, ebben extra segítséget nyújthatnak.

A Pharmanex® Eye Formula egy rendkívül fontos területet érint: a látás hosszú távú minőségét. Egyedi összetételének köszönhetően hozzájárulhat a kiegyensúlyozott étrend támogatásához, hiszen kiegészítő tápanyagokat, köztük cinket, szelént, rezet, valamint C-és E-vitamint tartalmaz, belülről segít megvédeni magukat a hosszú ideig történő monitor előtt ülés és az oxidatív stressz hatásaitól.

A szabad gyökök károsak a szemünkre?

Mint bármely más testrészünk esetében, a szabad gyökök az oxidatív stressz által roncsolhatják a szemben található sejteket.
Ezek a szabad gyökök erősen reaktív sejtek, amelyek természetes módon is képződhetnek, de olyan forrásai is ismertek, mint pl. az UV-sugárzás, a por, a szennyezett légkör vagy a füst – ezekkel a tényezőkkel nap mint nap szembesülünk. A Pharmanex® Eye Formula cink, szelén, réz, C- és E-vitamin – antioxidánsok, amelyek segítik a sejtvédelmet az oxidatív stresszel szemben – ideális keverékét nyújtja.

Összetevői: 
• A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához
• A szelén, réz, C- és E-vitamin antioxidánsok, amelyek segítik a sejtvédelmet az oxidatív stresszel szemben
• A cink, szelén, réz és C-vitamin ráadásul az immunrendszer normál funkciójához is hozzájárul
• Lutein, zeaxantin és két növényi alapú karotinoid keveréke

A Pharmanex® Eye Formula kiváló választás azok számára, akik támogatni szeretnék a normál látásukat, és védelmet szeretnének biztosítani sejtjeik számára az oxidatív stressz káros hatásai ellen.

Naponta egy kapszulát fogyasszunk étkezés közben folyadékkal együtt.

Ára: 11.949 Ft/30 db

pharmanex, eye, eye formula, látás, szemvitamin, szemvédő, vitamin, táplálékkiegészítő, rúzs és más, cink, antioxidáns, lutein

Kapcsolódó bejegyzések